Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията в Пловдив разследва убийство

| обновено на 26.06.19 в 17:18

56-годишен мъж е намерен мъртъв тази сутрин в дома си в Пловдив. От полицията не изключват версията убийство, но е необходимо събирането на още детайли за фактическата обстановка. 

Мъжът вероятно е бил убит, тъй като от полицията съобщават, че при първоначалния оглед на тялото са открити следи от насилие. Все още обаче версията не е официално потвърдена.

Сигналът е получен на тел. 112 в осем и половина сутринта. Пристигналите на място екипи на Второ РУ и Спешна помощ са констатирали смъртта на пловдивчанина. Инфрмацията за него все още е оскъдна, съобщи директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков:

Човек, който води такъв живот, по – затворен, няма близки, няма кай знае какви контакти. Малко се знае за него. Сам е живял, там в някакво помещение такова избено. Няма някакво занимание, което на нас да ни е известно, или пък, което към настоящия момент колегите да са установили.

По неофициална информация името на мъжа е Йордан Иванов, за когото съседи твърдят, че е злоупотребявал с алкохола и е убит при битов скандал. 

Информацията се проверява, подчерта Атанас Илков. 

Разследването се води под ръководството на Окръжната прокуратура в Пловдив. Образувано е досъдебно производство. 





Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!