Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Добромир Митов: Всички се раздадоха, можехме да вкараме и повече

Добромир Митов (вляво) е доволен от своите футболисти.
Снимка: БГНЕС



Старши треньорът на ЦСКА-София Добромир Митов логично беше доволен от изразителната  победата над черногорският Титоград с 4:0 на "Българска армия" в мач от първия кръг на Лига Европа.:

"Всички футболисти се раздадоха в тези тежки атмосферни условия. Имахме още шансове, но сме доволни и на тези четири гола. Имаше неточности в защита и това за известен период разколеба целия отбор. Грешките бяха от дълги изритани топки, липсваше синхрон в защитата ни, което малко ни притесни. При по-сериозен съперник тези грешки може да се окажат фатални. Трябва да изчистим тези грешки", коментира Митов.

"Бодуров пропусна период от подготовката, имаше болежки. Сега наваксва, разчитаме на него, когато влезе в оптимална форма, ще играе. Той е професионалист. Всеки ще получи своя шанс за изява. Ще има промени в състава за следващия мач, защото трябва да търсим освежаване. Новите попълнения показаха потенциал, но те могат много повече от това, което показаха в този мач. Във футбола всичко е възможно, затова трябва да бъдем нащрек за реванша. И дума не може да става дума за отпускане", допълни наставникът.

Почетният президент на "червените" и консултант на треньорския щаб Димитър Пенев също коментира успеха.

"Добър резултат, който дава добри надежди за реванша. Момчетата играха това, което искаха треньорите. Можеше да вкараме и още, но в тези турнири са важни първите стъпки", заяви Пенев.

Отборът на ЦСКА-София преди мача с Титоград.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени