Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гризман: Най-сетне пътищата с Барселона ни се пресякоха

Антоан Гризман вече ще бележи голове за Барселона
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман е щастлив, че трансферът му на стадион "Камп Ноу" вече е факт. На официалния сайт на каталунците бе публикувано видео, в което Гризман сподели емоциите си след обявяването на голямата новина.

“Като дете баща ми ме научи, че влаковете не минават само по веднъж. Дойде време да се впусна в ново предизвикателство и да поема по нов път. Нашите пътища с Барселона най-после се пресекоха. Ще защитавам цветовете на Барса с решителност и отдаденост. Това е нашият момент, нашият път”, заяви Гризман.

По-рано днес от Барселона платиха откупната клауза на французина в размер на 120 млн. евро, но с това разногласията между двата клуба не приключват. От Атлетико Мадрид твърдят, че каталунците са подписали предварителен договор с нападателя още по времето, когато въпросната клауза беше 200 млн. Според журналиста от “Marca” Давид Санчес контрактът е бил факт още на 9 март, а в мадридския клуб разполагат с доказателства за това.

Както е известно, откупната клауза на Гризман падна от 200 млн. на 120 млн. на 1 юли и затова от Барса изчакваха с официалното привличане на световния шампион.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени