Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев: Мачът с ЦСКА-София не идва в подходящия момент

Илиан Илиев
Снимка: архив

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 3:1 над Локомотив (Пловдив) на старта на efbet Лига. Той остана доволен от показания характер на своите момчета, като коментира и предстоящия сблъсък с ЦСКА-София.

"Имаше напрежение в играчите. Локомотив е отбор, който играе малко хазартно. Пресират високо. След 25-ата минута започнахме да правим това, което трябва срещу схема 3-5-2. Можеше да вкараме повече голове. От 0:1 да обърнем неприятен отбор като Локомотив, показва характера на футболистите, за което ги поздравявам. Не мога да обясня такова влизане в мача. Допуска се това в първия мач. По-важното е да не допускаме такива влизания в следващите мачове. Повярвахме, можеше да вкараме и още голове. Схема 3-5-2 е много опасна за нас, но е доста уязвима в защита, ако знаеш как да играеш. Това е заслуга на футболистите", каза Илиев. Той коментира и завръщането на Георги Илиев на стадион "Тича", но като футболист на Локомотив.

"За Жоро Илиев няма какво да говоря. Самият факт, че играе на тези години и записа рекорд през миналия сезон за нас, показва, че е професионалист. Беше добре посрещнат днес. Не може всички да мислят еднакво. Пожелаваме му успех. Оценявахме усилията му като професионалист и футболист. Хората дойдоха на стадиона. Много съм доволен от подкрепата на феновете в този мач, в който не започнахме добре. Търсим централен защитник. Гръцкият централен защитник не игра. Цецо Панов игра на левия фланг, въпреки че е с десен крак. Моментът да играем с ЦСКА е подходящ, ако не беше мачът с Етър. Знаете колко трудно допускат две поредни грешки. Надяваме се всичко през седмицата да бъде наред", добави треньорът на Черно море. Чуйте още от Илиан Илиев:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!