Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Светослав Дяков: Не очаквах да ни вкарат 3 гола

Лудогорец загуби от Ференцварош с 2:3 в квалификациите на Шампионската лига
Снимка: БТА

Светослав Дяков, капитанът на Лудогорец, заяви след загубата от Ференцварош с 2:3 в квалификациите на Шампионската лига по футбол: „Много ми е трудно да говоря, доста съм афектиран. Не очаквах, че този съперник ще ни вкара три гола. Знаех, че ние ще отбележим голове, но явно недостатъчно и това е - отпадаме. Част от играта е. Явно трябва да поздравим съперника. Опитахме да вкараме още голове и да заличим този пасив, но не се получи. Наистина имат сериозна ефективност - вкараха три гола от три удара, в първия мач два гола от два удара. Отборът, който ни победи, не ни надигра.

Искам да кажа, че Лудогорец се подкрепя в трудните моменти. Пропуснатата дузпа не е проваления шанс. Лудогорец е едно семейство, ние затова сме един отбор. Колкото е виновен днес Куба (Якуб Швиерчок), толкова е виновен и всеки друг.

Напрежението не беше нищо повече от това, което е във всеки друг мач. Просто съперникът се възползва максимално добре от малкото си положения. Много съм разочарован, не искам да говоря повече, защото може да кажа нещо, за което после ще съжалявам.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна