Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Апетитът ги обича, сцената им приляга

БНР Новини
Здрава Каменова и Богдана Трифонова
Снимка: Фейсбук страница на "Апетит"

В студиото на "Нашият ден" се събират две радиоводещи. Едната - Богдана Трифонова, позната на публиката от ефира на БГ Радио, е в ролята на гостенка на Мария Христова и в качеството си на актриса, но тъй като човек не може току-така да загърби професионалната си биография, понякога ролите на гост и водещ леко се объркват.

За какво могат да говорят две водещи в едно студио? На практика за всичко - както се случва и в представлението "Апетит", където Трифонова е в ролята на водеща на кулинарно предаване по радиото, а случаят я сблъсква "на живо" с последиците от съветите - които с готовност раздава - в лицето на една разгневена жена.

За радост на публиката, "Апетит" ще се играе и този сезон и ще радва, ще ви кара да се замисляте, тайно да проливате по някоя сълза, да се питате кое ни прави щастливи и какво ни кара да се се чувстваме красиви и в мир със себе си.

Чуйте разговора на двете радиоводещи, в който се включва и Здрава Каменова, актриса и автор на текста на "Апетит" - представлението, което предизвиква глад за живеене.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна