Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кадрови проблеми за ПСЖ и Реал преди мача в Париж

Неймар пропуска мача в сряда заради наказание от миналия сезон.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателите Килиан Мбапе и Единсон Кавани ще пропуснат срещата с Реал (Мадрид) от група „А" на Шампионската лига в сряда на „Парк де Пренс".

Двамата все още не са готови за двубоя, като се очаква да подновят пълноценни тренировки в края на седмицата. Мбапе има проблем в подколянното сухожилие и не е играл от миналия месец, докато Кавани страда от болки в бедрото.

Шампиионите на Франция ще бъдат и без Неймар, който изтърпява наказание от три мача заради обиди към официалните лица след загубата на Пари Сен Жермен от Манчестър Юнайтед в 1/8-финалната фаза на Шампионската лига през миналия сезон. Тримата отбелязаха 11 от всичките 20 гола за ПСЖ през миналата кампания в турнира. Към отсъстващите се прибавят имената и на Юлиан Дракслер, Тило Керер и Колин Дагба.

Реал (Мадрид) също има кадрови проблеми преди визитата си в Париж. Титулярният ляв краен бранител Марсело отпадна за мача, тъй като има контузия в гърба. Той ще бъде заменен от новото попълнение Ферлан Менди. Сред останалите, които пропускат двубоя са Иско, Лука Модрич, Марко Асенсио и Федерико Валверде. Капитанът Серхио Рамос и колегата му в отбрана Начо Фернандес пък са наказани.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени