Eмисия новини
от 18.00 часа

Кременлиев: Националите ни привикнаха да се радваме на малкото

Емил Кременлиев
Снимка: архив
"С играта последните мачове националите ни привикнаха всички, които обичаме футбола, да се радваме на малкото, което постигат". Това заяви бившият национал Емил Кременлиев.
"Равностоен мач беше в Подгорица с тима на Черна гора. А ние започнахме да се радваме на малко. Така ни привикнаха националите в последно време. Разликата между нас и Англия е огромна. Англичаните загубиха от Чехия, а това не е добре за нас. Ако бяха били чехите, щяха да се класират. Сега задължително трябва да бият нас, за да останат на първото място в класирането. Няма да е чудо, ако ги бием, но ще е трудно. Българите не са расисти. Има гамени и лоши хора, но в Англия преувеличават нещата малко", каза Емил Кременлиев. Доскоро той работи като спортен директор в Арда и коментира представянето на тима в елита на родния ни футбол.

"Отборът на Левски винаги е фаворит, когато играе на стадион "Георги Аспарухов", дори и противник да е Лудогорец. Затова и смятам, че Левски е фаворит срещу Арда. Новакът в групата направи много последната година и това дава резултат. В Кърджали се работи сериозно, имат план и цели, които следват. На Левски няма да е лесно срещу Арда. Първенството все още не е решено, но Лудогорец отново е фаворит за спечелване на шампионската титла. На 50 години мога да си пожелая само и единствено здраве", добави Емил Кременлиев. Чуйте още от него:Още от