Eмисия новини
от 21.00 часа

Георги Йорданов се разграничи от искане Найден Шопов да подаде оставка като областен шеф на ГЕРБ

Найден Шопов

С позиция до медиите бившият председател на пазарджишкия общински съвет Георги Йорданов се разграничи от разпространеното преди дни отворено писмо, в което учредители на ГЕРБ в града поискаха оставката на областния координатор на партията в Пазарджик Найден Шопов.

Според Георги Йорданов името му е било използвано, без да е давал изричното си съгласие за това.

В писмото, в което се призоваваше за оставката на Найден Шопов, се казваше, че партия ГЕРБ никога не е имала толкова слаби резултати, както на последните местни избори.

Писмото бе изпратено до медиите от имейла на транспортна фирма, която няма нищо общо с авторите на апела, без подписи и без контакти за обратна връзка.

Освен на Георги Йорданово, под него стояха имената на още двама души, които се оказа, че са били изключени от партията преди повече от 10 години.

„Това е откровен опит за манипулация и аз нямам нищо общо с това отворено писмо“, е позицията на  Георги Йорданов, който също не е член на ГЕРБ от 2008 г.

Като отговор на исканата оставка, преди ден областният координатор Найден Шопов заяви, че ГЕРБ няма отстъпление от позициите си в Пазарджик, в сравнение с предишните избори.

Още от