Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зов за помощ

Емил Йорданов и семейството му, което го подкрепя безрезервно.

Емил Георгиев Йорданов от Полски Тръмбеш, човекът който възроди тениса на маса в града, голям спортсмен и прекрасен баща и съпруг, се нуждае от вашата подкрепа.

След множество изследвания, процедури в Българи и други държави лекарите дават различни диагнози, относно здравословното състояние на 37-годишния Емо. В България, Турция и Германия, Емил Йорданов, който е баща на две деца, е диагностициран със амиотрофична латерална склероза.

В Индия са проведени редица изследвания, показващи наличието на лаймска болест.

„Към този момент, здравословното състояние на Емил е много тежко. Той не може да диша самостоятелно. За целта е нает специален апарат, чрез който Емо може да диша, като наема на апарата е 600 лв. месечно. Семейството на Емил не може да си позволи да закупи такъв животоподдържащ апарат, който струва 16 000 лв.“, споделя съпругата му Теодора Йорданова.

Консумативите, които обслужват апарата (аспирация, катетри, проби,  медикаменти, и др.), ведно с наема на апарата възлизат на 1200 лв. месечно! Тази сума е необходима всеки месец, за да може Емил Георгиев Йорданов да живее! Към нея са нужни средства за антибиотици, физиотерапевтични процедури, и др., които се доплащат към МБАЛ "Юлия Вревска - Бяла" ЕООД (https://mbal-byala.info/), чиито специалисти се грижат за Емил.


Към момента Емо се бори с пневмония. Назначеното мускулно приложение на антибиотика е заменено с интравенозно. Обезджвиването и залежаването на Емил създават допълнителни усложнения, споделя неговата съпруга Теодора Йорданова.

Със зов за помощ към всички Вас, към всички добри хора, които имат желание и възможност да помогнат на Емил Георгиев Йорданов и неговото семейство, споделям дарителските му сметки.

Надеждата ми е повече хора да помогнат и Емил Йорданов да пребори коварната болест!

Дарителските сметки на Емил Георгиев Йорданов:

Iban: BG61UNCR70001523546253

Bic: UNCRBGSF

Iban: BG02RZBB91554064805600

Bic: RZBBBGSF

Paypal: emil.yordanov82@abv.bg

Адрес:
ПК 5180

Град Полски Тръмбеш, ул. “Александър Стамболийски” 81.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!