Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Маевска и Казанова ще участват в шоуто “Светът на златните момичета”

2
Ансамбълът ни на финал в Рио де Жанейро
Снимка: БФХГ

Олимпийските медалистки от Игрите в Рио де Жанейро през 2016 година Михаела Маевска и Любомира Казанова ще участват в шоу-спектакъла “Светът на златните момичета”, който ще се проведе на 21 ноември в “Арена Армеец”.

Двете грации прекратиха състезателните си кариери след Олимпиадата в Бразилия, но незабравимите емоции и невероятното преживяване от техния бенефис “Отборът” са ги накарали да поискат да припомнят на феновете си защо остават един от най-любимите гимнастички на българите.

И двете сериозно се подготвят за вълнуващото събитие в столицата, което ще бъде незабравимо преживяване за присъстващите. С какво ще изненадат зрителите обаче остава тайна.


Шоу-спектакълът “Светът на Златните момичета“ ще събере на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, които подготвят специални съчетания и изненади за публиката.

Освен тях, зрителите в „Арена Армеец“ ще видят музикалните изпълнения на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Deep Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, Д2 и СКАНДАУ.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия