Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нинова за идеите на Борисов за закони: За да се хареса на началниците, та дано се препере

Корнелия Нинова
Снимка: БГНЕС

Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения, коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова в пост във Фейсбук:

"Днес "чисто новият" Борисов , все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата. Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с "Газпром". Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и домакинствата? Не знае и не казва“, се казва в поста на Нинова във Фейсбук.

И още: "Всепризнатият ядрен специалист Борисов иска 100% диверсификация на ядреното гориво за АЕЦ "Козлодуй". Втори въпрос: Какво казва Агенцията по ядрено регулиране? Защото тя се произнесе, че това е невъзможно и опасно сега. Това за Борисов не е важно“.

"И накрая той агитира за нови 8 самолета Ф-16. Трети въпрос: защо не почака поне да дойдат онези първите, които купи на чертежи?", пита лидерът на БСП.

"Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса на началниците, та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта. И накрая най-важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?“, коментира още Нинова.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0VFoAbz5R6MEbWXwJjznsnjz75eFDBdSnTDgMHWw815iLFxeBpo4yoHYZP5YBG9XBl&id=100044213360382
По публикацията работи: Мария Йорданова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени