Концертът на Том Джоунс се мести заради очакван проливен дъжд

| обновено на 24.06.19 в 08:18

Концертът на Том Джоунс се мести в Зала С.И.²Л.А. в Пловдив, съобщават от общинската администрация. 

"За съжаление, на 24 юни в Пловдив, прогнозата е за много лоши атмосферни условия. В ранния следобед и вечерта се очакват проливни валежи – около 20 литра на квадратен метър, с голяма вероятност за гръмотевични бури. Поради тази причина, с цел осигуряване на максимален комфорт на зрителите, артиста и запазване на техниката, концертът на британската легенда Том Джоунс ще се проведе в Зала С.И.²Л.А. в Пловдив." - гласи съобщението на градската управа. 

Оттам  изтъкват, че капацитетът на залата отговаря точно на този на Античния театър – 3 000 седящи места. Схемата на секторите и разпределението по ценови категории ще бъдат идентични на първоначалната локация. Всички закупени билети ще важат без презаверка.

За да имат възможност всички зрители да се придвижат своевременно до зала С.И.²Л.А., концертът ще започне малко по-късно – около 21 часа. Няма да има подгряващи изпълнители.

Все още ограничено количество билети от първите две ценови категории могат да бъдат закупени от касата на Зала С.И.²Л.А и мрежата на Ивентим.