Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Песен на деня – „Всяка година по същото веме”

Песента „Всяка година по същото време” стана известна от изискания телевизионен клип на звездата на българския джаз Белослава и младия Орлин Павлов, когото тя покани за партньор в дуета. Песента е част от едноименния спектакъл на Малък градски театър зад канала, чиято премиера бе през ноември миналата година. Видеото е дело на режисьора Иван Москов и оператора Светослав Михайлов. Автор на музиката и аранжимента на песента е Живко Петров, а текстът е написан от Матей Стоянов.

„Всяка година по същото време”, която звучи в рубриката „Песен на деня”, е включена в предстоящия трети пореден албум на чаровната Белослава.

„Кажи, не е ли чудо - годините летят, летят, а аз във теб се влюбвам като за първи път…!”


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: Генерално консулство на България в Ню Йорк

Фани Менделсон и Клара Шуман на "Българските концертни вечери в Ню Йорк"

Концерт от инициативата "Български концертни вечери в Ню Йорк" ще се състои тази вечер от 18.30 ч. в Генералното консулство на страната ни в Ню Йорк. В рамките на събитието ще се изявят Стани Димитрова - цигулка, Чие-фан Иу - виола, Адриан Дауров..

публикувано на 19.03.24 в 15:06

Соня Йончева – българският оперен глас от световните сцени

Често пъти, когато говорим за България се прокрадва разделителната линия между "преди" и "сега"- в политически, обществен и исторически план. Но нещо, в което страната ни безспорно присъства без разделение и периоди е световната история на оперното..

публикувано на 18.03.24 в 10:05
Момент от репетицията на Симфоничния оркестър на БНР с диригент Марк Кадин в Първо студио. На пианото – Алексей Чернов.

Радиосимфониците отмениха концерта си за днес

В памет на Негово светейшество Българският патриарх Неофит и Софийски митрополит, БНР отмени насрочения за днес концерт на Симфоничния си оркестър. Концертът „Изкуството на живо“, който трябваше да се състои днес в Зала България,  беше с гост-диригент и..

публикувано на 15.03.24 в 13:35