Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Песен на деня – „Всяка година по същото веме”

Песента „Всяка година по същото време” стана известна от изискания телевизионен клип на звездата на българския джаз Белослава и младия Орлин Павлов, когото тя покани за партньор в дуета. Песента е част от едноименния спектакъл на Малък градски театър зад канала, чиято премиера бе през ноември миналата година. Видеото е дело на режисьора Иван Москов и оператора Светослав Михайлов. Автор на музиката и аранжимента на песента е Живко Петров, а текстът е написан от Матей Стоянов.

„Всяка година по същото време”, която звучи в рубриката „Песен на деня”, е включена в предстоящия трети пореден албум на чаровната Белослава.

„Кажи, не е ли чудо - годините летят, летят, а аз във теб се влюбвам като за първи път…!”


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Акапелната формация Спектрум гостува на българите в Люксембург

В навечерието на националния ни празник, акапелната група Спектрум (Spectrum Vocal Band) ще изнесе концерт в Люксембург. Поканата е дошла от Културен клуб "Гайда" – място, известно като работилница за събития и българска култура за приятели от близо и..

публикувано на 01.03.24 в 10:15

Детският хор на БНР изпълнява български творби в първия си концерт с Детския хор на Радио Румъния

Детските хорове на обществените радиа в България и Румъния за първи път ще изнесат съвместен концерт в Букурещ днес, 29 февруари. Събитието е част от програмата за сътрудничество между двете медии и е посветено на високите хорови постижения...

публикувано на 29.02.24 в 09:10

Посоки в дебютния авторски албум на талантливата Калина Андреева

Калина Андреева е малко над 20-годишна, но вече е изградила име на талантлива контрабасистка, певица и автор на музика и песни. Първата си композиция създава още на 4-5 годишна възраст – тогава измисля мелодия, баща ѝ я хармонизира и така се превръща..

публикувано на 23.02.24 в 10:15