Почина Красимира Гюрова

Дългогодишната националната състезателка по баскетбол, бронзова медалистка от Олимпийските игра в Монреал'1976 и държавна шампионка с Академик (София) Красимира Гюрова почина тази сутрин на 57-годишна възраст след мъчително боледуване. след прекратяването на състезателната си кариерата тя остава на работа в сферата на баскетбола и дълго време е служител в БФБаскетбол. Красимира Гюрова е и една от създателките на женския футбол в България.

Още от рубриката

Футболната легенда Христо Стоичков отново е под прожекторите с биографичната си книга

Христо Стоичков представя биографията си с лятно турне през юли. Пет български града ще посрещнат футболната легенда, който ще се срещне със свои почитатели, за да представи биографичната си книга „Христо Стоичков. Историята“. След много успешната премиера..

публикувано на 19.05.19 в 09:35

Ултрамаратонецът Красимир Георгиев с ново предизвикателство

Най-новото предизвикателство на маратонеца Красимир Георгиев е да свърже България, Северна Македония и Албания с ултрамаратон по Коридор №8. Това първо по рода си спортно събитие, организирано по идея на българския евродепутат Андрей Ковачев,..

публикувано на 03.05.19 в 12:00
Снимка: БГНЕС

Алберт Попов – младата надежда на българските ски

33 години след успехите на легендарния Петър Попангелов, България следи с надежда изявите на младия скиор Алберт Попов. Този сезон, още с първия старт през ноември 2018 г. в Леви (Финландия), той успя да събере необходимите точки, класирайки се на..

публикувано на 05.04.19 в 11:11