Почина Красимира Гюрова

Дългогодишната националната състезателка по баскетбол, бронзова медалистка от Олимпийските игра в Монреал'1976 и държавна шампионка с Академик (София) Красимира Гюрова почина тази сутрин на 57-годишна възраст след мъчително боледуване. след прекратяването на състезателната си кариерата тя остава на работа в сферата на баскетбола и дълго време е служител в БФБаскетбол. Красимира Гюрова е и една от създателките на женския футбол в България.
Още от рубриката

Петър Стойчев – победителят от ледените води на Антарктида

Победителят в първия по рода си плувен маратон на Антарктида, българинът Петър Стойчев, разказа подробно за тайната на успеха в плуването сред парчета лед и при температури под минус 1 градус. Стойчев призна, че най-голямата трудност за него е била..

публикувано на 08.12.18 в 08:30

Нешка Робева ще помага на спорта с грандиозно шоу

Грандиозно представление с над 300 изпълнители ще разтърси зала 1 на НДК преди Коледа. Легендарната Нешка Робева подготвя спектакъл “Има такова шоу”, който на 12 декември от 20:00 часа ще зарадва почитателите на красотата с изключителен емоционален..

публикувано на 02.12.18 в 08:25

Иван Янев: Стремим се да привличаме децата с нарушено зрение към спорта

И хората със зрителни увреждания спортуват с удоволствие, стига да имат условия за това. 2018 година ще остане в историята на българския спорт с факта, че страната ни за първи път стана домакин не само на Световно първенство по шахмат за незрящи и слабо..

публикувано на 22.11.18 в 13:36