Филмът "Операция "Шменти капели" застана на първа позиция в българския топ 10

Българската продукция "Операция "Шменти капели" е на първо място сред най-гледаните филми в родния топ 10, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Филмът на Владислав Карамфилов /Влади въргала/ е гледан за първите три дни от премиерата от 13 007 зрители и има 108 030 лева приходи. Другата премиера за миналия уикенд - "Жива стомана" с Хю Джакмън, е на втора позиция. Има 9 064 зрители и 74 869 лева от билети. Екшънът "Елитни убийци" е на трета позиция. За десет дни на екран у нас е видян от 37 592 зрители и има 306 291 лева от билети. На четвърто място е 4D-екшънът "Деца шпиони: Краят на времето". Анимационният "Смърфовете" е на пето място в топ 10. Третата премиера за миналия уикенд - трилърът "Къщата на сенките", е на шеста позиция. На седма е трилърът "Отвлечен". Комедията "Джони Инглиш се завръща" е на осмо място. Комедията "Оглупели от любов" е на девето място след десет дни на екран у нас. Трилърът в 3D-формат - "Последен изход" е на десето място.
Още от рубриката

Изложбата „Моята Индия“ – емоционални изповеди или просто парчета от свят

Галерия „Алма Матер“ отвори врати, за да представи творбите на дипломирани студенти от СУ "Св. Климент Охридски", които през последните 15 години са спечелили едногодишна специализация в Централния институт по хинди в град Агра. В експозицията,..

публикувано на 10.10.17 в 10:53

Наричат Лика Янко “Пикасо в рокля”, но в белотата на картините й прозира Бог

В годините на мрак да бъдеш отритнат и маргинализиран е най-голямото признание за всяка личност и творец. Но рано или късно времето намята тогата на съдник, изтупва от прахта изпратените в забвение и им отрежда пиедестал, на който те да стъпят във..

публикувано на 27.09.17 в 08:10
Сцена от филма

Филмът „Дамасцена“ – съвременният облик на българската мечта

През последните години българското кино преживява своя дългоочакван ренесанс. Появяват се много нови филми и сериали с вълнуващи сюжети, които приковават вниманието на публиката. Сценариите на много от тях обаче са изпълнени с до болка познатото..

публикувано на 26.09.17 в 11:14