Филмът "Операция "Шменти капели" застана на първа позиция в българския топ 10

Българската продукция "Операция "Шменти капели" е на първо място сред най-гледаните филми в родния топ 10, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Филмът на Владислав Карамфилов /Влади въргала/ е гледан за първите три дни от премиерата от 13 007 зрители и има 108 030 лева приходи. Другата премиера за миналия уикенд - "Жива стомана" с Хю Джакмън, е на втора позиция. Има 9 064 зрители и 74 869 лева от билети. Екшънът "Елитни убийци" е на трета позиция. За десет дни на екран у нас е видян от 37 592 зрители и има 306 291 лева от билети. На четвърто място е 4D-екшънът "Деца шпиони: Краят на времето". Анимационният "Смърфовете" е на пето място в топ 10. Третата премиера за миналия уикенд - трилърът "Къщата на сенките", е на шеста позиция. На седма е трилърът "Отвлечен". Комедията "Джони Инглиш се завръща" е на осмо място. Комедията "Оглупели от любов" е на девето място след десет дни на екран у нас. Трилърът в 3D-формат - "Последен изход" е на десето място.
Още от рубриката

Театър „Българска армия” възобнови постановката на „Тайната вечеря на Дякона Левски”

По повод 145-годишнината от гибелта на Васил Левски, театър „Българска армия” възобнови постановката на трагедията „Тайната вечеря на Дякона Левски” (1987) от Стефан Цанев. Турнето на трупата с тази пиеса в различни български градове завършва на..

публикувано на 18.02.18 в 10:35

Подземията от мавзолея на Георги Димитров съществуват и ще бъдат отворени за посетители

Столичният общински съвет реши подземията, останали на мястото на съборения мавзолей на Георги Димитров, да станат филиал на Софийската градска художествена галерия и пространство за изложби и съхранение на фонда на галерията . Надземната част на..

публикувано на 11.02.18 в 12:10

Вим Вендерс идва със свой филм за „София филм фест“

Вим Вендерс идва на 22-ия "София филм фест" с новия си филм "Потапяне", с който беше открит 65-ият филмов фестивал в Сан Себастиан. Филмът е любовна история, която отвежда зрителя в напълно различните светове на двамата главни герои. Емблемата на..

публикувано на 11.02.18 в 09:10