Филмът "Операция "Шменти капели" застана на първа позиция в българския топ 10

Българската продукция "Операция "Шменти капели" е на първо място сред най-гледаните филми в родния топ 10, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Филмът на Владислав Карамфилов /Влади въргала/ е гледан за първите три дни от премиерата от 13 007 зрители и има 108 030 лева приходи. Другата премиера за миналия уикенд - "Жива стомана" с Хю Джакмън, е на втора позиция. Има 9 064 зрители и 74 869 лева от билети. Екшънът "Елитни убийци" е на трета позиция. За десет дни на екран у нас е видян от 37 592 зрители и има 306 291 лева от билети. На четвърто място е 4D-екшънът "Деца шпиони: Краят на времето". Анимационният "Смърфовете" е на пето място в топ 10. Третата премиера за миналия уикенд - трилърът "Къщата на сенките", е на шеста позиция. На седма е трилърът "Отвлечен". Комедията "Джони Инглиш се завръща" е на осмо място. Комедията "Оглупели от любов" е на девето място след десет дни на екран у нас. Трилърът в 3D-формат - "Последен изход" е на десето място.
print Отпечатай
Още от рубриката

"Светлина и сребро" в обектива на Калин Костов

На 20 юли Галерия SYNTHESIS ще представи авторската изложба на Калин Костов – „Светлина и сребро“. Експозицията е създадена чрез колодиев процес върху черно стъкло – техника, която изисква много време и задълбоченост. Това по-скоро е ритуал,..

публикувано на 19.07.17 в 09:05
„Изгрев от Попова капа”, Добрин Минков

Само с фотоапарат можеш да преминеш „през девет планини в десета“

Лято е! Слънцето грее обилно, а белите облаци или дъгата, появила се след краткотрайния дъжд, създават ведро настроение и желание този миг да се запечата с фотоапарат. В заснемането на планински пейзаж може да си проличи отчетливо талантът на..

публикувано на 28.06.17 в 15:59

Магията на чипровските килими събра многобройната публика на Капана фест в Пловдив

Велика Стоева от гр. Чипровци се занимава от дете с изработката на килими. Всички жени в рода й са били тъкачки, а станът е неизменна част от домашните мебели. За мен това е професия вече 20 години. Много трудно се оцелява с този занаят, защото отнема..

публикувано на 15.06.17 в 12:57