Сифу Стефан Кунев за бойните изкуства като начин на живот и мислене

Снимка: vingtsun-beimo.com

Чуйте един различен разговор за бойните изкуства не просто като средство за бой, но и като начин на мислене и на живот.

Весела Кръстева разговаря със Стефан Кунев – учител по прагматичното, логично и красиво, по неговите думи, бойно изкуство Винг Чун Кунг. Последните близо 27 години от живота на сифу (учител) Кунев минават под знака на трите постулата и принципа на Винг Чун, за които той лично ще разкаже в студиото на Радио България. И за улеснение в разбирането на философията му ще даде изключително любопитни примери от ежедневието на всеки един от нас.

Още от категорията

Пълно слънчево затъмнение на 2 юли 2019 г. наблюдавано от учени от Института по астрономия към БАН в пустинята Атакама.

България проведе своята 13-а Нощ на учените с акцент върху Зелената ни планета

България се включи в инициативата Европейска нощ на учените /на 27 септември/ за 13-та поредна година. Новост е, че бяха обхванати много повече учени с дейност в различни области – от космос, до микробиология и нанотехнологии на бъдещето. Събитията..

публикувано на 30.09.19 в 13:47

Океанографска експедиция в Черно море изследва влиянието на човека върху морската екосистема

Румънският научно-изследователски кораб „Маре Нигрум“ провежда океанографска експедиция в българските териториални води на Черно море. Инициативата е част от международен проект, чиято цел е оценка на уязвимостта на черноморската екосистема..

публикувано на 29.09.19 в 09:30

Българинът е по-скоро консервативен, без да стига до крайности

В началото на предизборната кампания за предстоящите на 27 октомври избори за местна власт, темата за нагласите на българските граждани към случващото се у нас в обществено-политически план отновонамира място сред актуалното от деня. Българинът има..

публикувано на 27.09.19 в 12:04