Сифу Стефан Кунев за бойните изкуства като начин на живот и мислене

Снимка: vingtsun-beimo.com

Чуйте един различен разговор за бойните изкуства не просто като средство за бой, но и като начин на мислене и на живот.

Весела Кръстева разговаря със Стефан Кунев – учител по прагматичното, логично и красиво, по неговите думи, бойно изкуство Винг Чун Кунг. Последните близо 27 години от живота на сифу (учител) Кунев минават под знака на трите постулата и принципа на Винг Чун, за които той лично ще разкаже в студиото на Радио България. И за улеснение в разбирането на философията му ще даде изключително любопитни примери от ежедневието на всеки един от нас.

Още от категорията

Българинът е по-скоро консервативен, без да стига до крайности

В началото на предизборната кампания за предстоящите на 27 октомври избори за местна власт, темата за нагласите на българските граждани към случващото се у нас в обществено-политически план отновонамира място сред актуалното от деня. Българинът има..

публикувано на 27.09.19 в 12:04

Пишейки на чужди езици, ние уважаваме идентичността и на останалите по-големи или по-малки народи

Европейският ден на езиците, който честваме всяка година на 26 септември от началото на века, е повод да разговаряме с колегите ни от езиковите редакции на Радио България за необходимостта от езиковото многообразие. Многоезичният сайт на БНР..

публикувано на 26.09.19 в 11:54

Връзката „осиновител – осиновен“ увлича в дебат заинтересованите социални институции

Съотношението между броя на осиновителите у нас и този на изоставените от родителите им деца остава почти непроменено през годините, а това е сигнал, че е време за промяна в системата за подбор на семействата, които кандидатстват за осиновители. Изводът се..

публикувано на 25.09.19 в 11:51