„Какво се случва с любовта?” – втора книга на Стела Даскалова

Стела Даскалова
Снимка: архив

© Снимка: личен архив

„Какво се случва с любовта ти, приятелю?” – така започва втората си книга семейният консултант и детски педагог Стела Даскалова. Книгата се появи преди броени дни на книжния пазар и е своеобразно литературно продължение на дебюта й от 2011 година – „Всичко започва от детството”. Защо попадаме в капаните на нашите убеждения и как може да се освободим от тях, кои са най-честите мъжки и женски грешки в изграждането на една връзка и защо компромисите са вредни и нездравословни в отношенията ни с другите? – това са само част от въпросите в новата книга, на които Стела дава отговор от позицията си на специалист и съпруга от повече от 25 години. Тя е категорична, че основната мисия на любовта е да ни създава трудности, чрез които израстваме като личности и се учим по-мъдро да даваме и получаваме нежност. Всички причини да твърди това, Стела Даскалова обяснява в интервюто, което даде за Радио България. Официалното представяне на книгата „Какво се случва с любовта?” е на 25 юни от 18.30 часа в „Студио 5”, където лично ще можете да задавате въпроси към авторката.

Още от рубриката

Шеф Петър Михалчев

Създава се първият в България музей на татуировките

На фестивала за бодиарт изкуство в София, който ще се проведе този уикенд в зала „Универсиада”, ще бъде изграден Музей на татуировките. Той ще запознава със значението им за древните култури и тяхната еволюция. За идеята на музея разказва Емил..

публикувано на 14.06.19 в 12:15

Холандски колекционер показва над 100 килима във великотърновска изложба

Произведения от килимарското изкуство предимно по нашите земи ще озарят с цвят, чистота и съвършенство изложбените зали “Рафаел Михайлов” във Велико Търново. На 14 юни там се открива експозицията “Багри, орнаменти, дизайн” с над сто килима от колекцията..

публикувано на 13.06.19 в 13:37

София и Белград – археологически бисери

Съвместната българо-сръбска изложба, наречена „София и Белград. Археологически бисери“ могат да видят гражданите и гостите на двете столици до края на месец юли. В софийската градина „Кристал“ експозицията беше открита на 10 юни, а в галерията на..

публикувано на 12.06.19 в 08:00