„Какво се случва с любовта?” – втора книга на Стела Даскалова

Стела Даскалова
Снимка: архив

© Снимка: личен архив

„Какво се случва с любовта ти, приятелю?” – така започва втората си книга семейният консултант и детски педагог Стела Даскалова. Книгата се появи преди броени дни на книжния пазар и е своеобразно литературно продължение на дебюта й от 2011 година – „Всичко започва от детството”. Защо попадаме в капаните на нашите убеждения и как може да се освободим от тях, кои са най-честите мъжки и женски грешки в изграждането на една връзка и защо компромисите са вредни и нездравословни в отношенията ни с другите? – това са само част от въпросите в новата книга, на които Стела дава отговор от позицията си на специалист и съпруга от повече от 25 години. Тя е категорична, че основната мисия на любовта е да ни създава трудности, чрез които израстваме като личности и се учим по-мъдро да даваме и получаваме нежност. Всички причини да твърди това, Стела Даскалова обяснява в интервюто, което даде за Радио България. Официалното представяне на книгата „Какво се случва с любовта?” е на 25 юни от 18.30 часа в „Студио 5”, където лично ще можете да задавате въпроси към авторката.

Още от рубриката

Пловдив 2019 отвори врати за пътуващите артисти от Европа

От 1 до 10 юни Европейската столица на културата 2019 Пловдив прие повече от 200 творци, техници и музиканти, които дойдоха да споделят своето изкуство с гостите и жителите на града. Международната им среща припомня образа на изоставения театър на..

публикувано на 08.06.19 в 10:10

Първо българско участие на изложението за съвременно изкуство “LISTE” в Базел

Галерия „Сариев” в Пловдив, ще бъде първата, представила България на изложението за съвременно изкуство “LISTE” в Базел, което тази година ще се проведе между 10 и 16 юни. Участието на българска галерия означава, че хората с влияние в съвременното..

публикувано на 07.06.19 в 12:10

Изложба в Националната библиотека откри Седмицата на Албания в България

По инициатива на Посолството на Република Албания в София, в Националната библиотека „Св.св. Кирил и Методий“ беше открита изложба, посветена на най-почитания герой на албанския народ Георги Кастриоти Скендербег. С днешното събитие ние..

публикувано на 05.06.19 в 12:02