„Какво се случва с любовта?” – втора книга на Стела Даскалова

Стела Даскалова
Снимка: архив

© Снимка: личен архив

„Какво се случва с любовта ти, приятелю?” – така започва втората си книга семейният консултант и детски педагог Стела Даскалова. Книгата се появи преди броени дни на книжния пазар и е своеобразно литературно продължение на дебюта й от 2011 година – „Всичко започва от детството”. Защо попадаме в капаните на нашите убеждения и как може да се освободим от тях, кои са най-честите мъжки и женски грешки в изграждането на една връзка и защо компромисите са вредни и нездравословни в отношенията ни с другите? – това са само част от въпросите в новата книга, на които Стела дава отговор от позицията си на специалист и съпруга от повече от 25 години. Тя е категорична, че основната мисия на любовта е да ни създава трудности, чрез които израстваме като личности и се учим по-мъдро да даваме и получаваме нежност. Всички причини да твърди това, Стела Даскалова обяснява в интервюто, което даде за Радио България. Официалното представяне на книгата „Какво се случва с любовта?” е на 25 юни от 18.30 часа в „Студио 5”, където лично ще можете да задавате въпроси към авторката.

Още от рубриката

Сборникът “Хоро над Тирол” събира емигранти и родни творци

Шейсет и пет автори от четиринайсет държави и пет континента представят пъстрото лице на българската литература у нас и по света. Творбите им, публикувани в сайта EuroChicago.com, са събрани в сборника “Хоро над Тирол”, който излиза с подкрепата..

публикувано на 28.05.19 в 10:47

Пламена Милева мечтае за подводна фотосесия с акули

Вече осем години Пламена Милева се гмурка в дълбините на морета и океани, запечатвайки на лента приказната им красота. Първата подводна снимка прави на тримесечния си син, за да запамети най-трепетните майчини чувства . И тъй като по образование е..

публикувано на 27.05.19 в 11:32

Изложба показва София през очите на италиански фотографи

От 21 май до 4 юни столичната галерия „Сердика“ показва гостуващата изложба на италианския фотоколектив Чезура„Фотобъстър“(Photobuster). Италианските фотографи пристигнаха в България преди няколко седмици и започнаха своите снимки в София...

публикувано на 25.05.19 в 12:00