Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Какво се случва с любовта?” – втора книга на Стела Даскалова

Стела Даскалова
Снимка: архив

© Снимка: личен архив

„Какво се случва с любовта ти, приятелю?” – така започва втората си книга семейният консултант и детски педагог Стела Даскалова. Книгата се появи преди броени дни на книжния пазар и е своеобразно литературно продължение на дебюта й от 2011 година – „Всичко започва от детството”. Защо попадаме в капаните на нашите убеждения и как може да се освободим от тях, кои са най-честите мъжки и женски грешки в изграждането на една връзка и защо компромисите са вредни и нездравословни в отношенията ни с другите? – това са само част от въпросите в новата книга, на които Стела дава отговор от позицията си на специалист и съпруга от повече от 25 години. Тя е категорична, че основната мисия на любовта е да ни създава трудности, чрез които израстваме като личности и се учим по-мъдро да даваме и получаваме нежност. Всички причини да твърди това, Стела Даскалова обяснява в интервюто, което даде за Радио България. Официалното представяне на книгата „Какво се случва с любовта?” е на 25 юни от 18.30 часа в „Студио 5”, където лично ще можете да задавате въпроси към авторката.
По публикацията работи: Весела Кръстева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Филмът "Кавал парк" тръгва към сърцата на българите с прожекции в 16 града

“Иска ми се още повече българи да започнат да ценят културата и страната си, без да чакат първо чужденците да ги оценят“. Думите са на Александър Еплер – американец от руски произход, който нарича себе си българофил. Доказва това с целия си живот,..

публикувано на 23.02.24 в 12:20

НАТФИЗ представя "Урок за плешивата певица", съвместно с колеги от Букурещ

На 23 февруари в НАТФИЗ е премиерата на "Урок за плешивата певица" по Йожен Йонеско, един от най-ярките представители на театъра на абсурда, съобщава театралната ни академия. Представлението, вдъхновено от световно известното..

публикувано на 23.02.24 в 07:15

Виртуалната изложба за Сирак Скитник провокира интерес в Братислава

Мултимедийната изложба, с която БНР отбеляза 140 години от рождението на първия директор на радиото Сирак Скитник и 80 години от смъртта му, беше представена в Българския културен институт в словашката столица с атрактивна презентация от автора й..

публикувано на 23.02.24 в 01:18