Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антон Митов за миналото, настоящето и бъдещето на Радио България… със здравословно чувство за хумор и самоирония

Снимка: БНР

От отминалите спомени, през настоящите промени към бъдещите идеи – Антон Митов, директор на дирекция „Мултимедийни програми” в БНР, в специално интервю за Радио България разказва:

През 1977 година, точно се бях уволнил от казармата и постъпих на работа в литературна редакция на програма „Христо Ботев”… Помня, че много ме забавляваше  представянето на изложби в радиоефира и до днес не разбирам това. Останах там една година и се преместих в програма „Хоризонт”, където работих като репортер. След известно време отново се върнах в „Христо Ботев”, в Младежка редакция. В един момент станах дори главен редактор в програмата, а сега съм директор на едно чисто ново и съвременно звено – Мултимедийни програми. Към това звено е и интернет порталът на Националното радио. На практика тази чисто нова структура е толкова мощна, колкото е и самото БНР, защото през нея минават стриймовете на всички национални програми на БНР и на осемте ни регионални станции. Чуйте цялото интервю с Антон Митов в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жълт код за обилни валежи е подаден за 7 области на юг и по Черноморието

В събота , 20 април, минималните температури в страната ще са между 2 и 7°, в някои котловини на югоизток и до 0°, в София 2°. През деня на изток ще е облачно с валежи от дъжд, на места значителни. На запад до обяд ще има разкъсана облачност, после..

публикувано на 19.04.24 в 20:10

България днес - 19 април 2024 г.

В "България днес" на 19 април говорим за успеха на българката Албена Василева от Чикаго, представяме ви уникалната изложба на автентични български килими, изложена в Париж и правим виртуално пътешествие до Казанлъшката гробница, открита на днешната..

публикувано на 19.04.24 в 19:00
Андрей Пленкович

По съседски: Събития с балкански адрес

В изборната битка между премиер и президент в Хърватия печели премиерът Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович и президентът Зоран Миланович се изправиха един срещу друг на извънредни парламентарни избори в страната. Борещият се за..

публикувано на 19.04.24 в 10:45