Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Програмата

Програмата на Радио България днес е с водещ Весела Кръстева. В предаването ще чуете:

Акцент на деня: Какво ново донесе визитата в България на новия шеф на ФБР обобщение на случилото се по време на визитата ще направи Стоимен Павлов.

Ще възкръсне ли мъртвият проект за газопровода „Набуко” коментар на Владимир Събев.

Стажът – шанс за летящ старт в кариерата Румяна Цветкова ще разкаже подробности за инициативата „Младежка заетост”, финансирана от новата ОП „Развитие на човешките ресурси”.

Кризисен PR или „Как да спасим сезона?” – Тези дни Министерството на туризма отчете резултатите от приключила в края на декември 2014 г. мащабна кампания за популяризиране на страната ни в чужбина. Средствата за нея са били осигурени от европейски фондове и възлизат на приблизително 7 млн. лв. Подробностите ще ни каже Венета Николова.

Избрахме за вас: В търсене на корените на осемгодишния Виктор Велинов, който разплака българите по света с песента си „Откъснатите цветя на България” Весела Кръстева разговаря с кмета на град Трън Станислава Алексиева за идеята Виктор да бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на Трън”.

Коментарите ви за програмата можете да оставите във Facebook или на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите: Акцент на деня: Тема от печата – Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Румен Радев. Музеят на образованието в Габрово с..

публикувано на 31.05.17 в 14:00

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Тема от печата - Вести „България днес” - Най-добрите съвременни български книги тръгват на национално турне с инициативата на..

публикувано на 30.05.17 в 12:19

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Акцент на деня: Срещата на върха на НАТО взе споделяни от България решения – коментар на Стоимен Павлов По съседски : По-важните новини от Балканите..

публикувано на 29.05.17 в 14:29