Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите:

Акцент на деня: Какво показа регистрацията на участници за предсрочните избори

Първо държавно посещение на президента Радев в Германия

По-важните новини от Балканите и региона

Дългоочакваният домейн „ .бг “ е вече факт – Акционерно дружество „Имена.бг" беше избрано от българската държава да управлява новия домейн на кирилица, който след дълги обсъждания беше одобрен от Интернет корпорация за присвоени имена и адреси (ICANN)

Избрахме за вас: Сашка Братанова: „Единственото, което искам и мога е да бъда на сцената” – Музикален спектакъл, след гостуване в Лондон, песни от Стефан Димитров по текст на Миряна Башева

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Акцент на деня: Излез от мрежата и се социализирай – Дарина Григорова разговаря с Кристиян Георгиев и Любомир Точев, организатори на..

публикувано на 29.04.17 в 08:00

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Вести „България днес” – по-важното от днешния ден ще научите от Силвия Николова Акцент на деня: Българинът сам да решава меси ли се..

публикувано на 28.04.17 в 12:21

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - По съседски – по-важните новини от Балканите и региона; - Акцент на деня: За водното богатство на земите между Лудогорието и..

публикувано на 27.04.17 в 13:24