Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите:

Акцент на деня: Какво показа регистрацията на участници за предсрочните избори

Първо държавно посещение на президента Радев в Германия

По-важните новини от Балканите и региона

Дългоочакваният домейн „ .бг “ е вече факт – Акционерно дружество „Имена.бг" беше избрано от българската държава да управлява новия домейн на кирилица, който след дълги обсъждания беше одобрен от Интернет корпорация за присвоени имена и адреси (ICANN)

Избрахме за вас: Сашка Братанова: „Единственото, което искам и мога е да бъда на сцената” – Музикален спектакъл, след гостуване в Лондон, песни от Стефан Димитров по текст на Миряна Башева

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Инициативата „Часът на Земята” е тази вечер от 20.30 до 21.30 часа; - Селищната могила „Юнаците” – свидетелства от хилядолетията –..

публикувано на 25.03.17 в 07:25

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите: Вести „България днес” Чуйте гласа на фонтаните на България Къде изчезнаха врабчетата? – ще разберем от репортажа на Гергана Манчева Избрахме за  вас:..

публикувано на 24.03.17 в 14:18

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Акцент в българските ежедневници днес По съседски – обзор на по-важните новини от Балканите през изминалите дни Изложба на Георги Железров „Между Алжир и..

публикувано на 23.03.17 в 12:08