Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите:

Вести „България днес“;

10-то юбилейно издание на инициативата Европейски ден за здравословно хранене и  готвене заедно с деца – Благородна Георгиева разговаря с шеф-готвач Жоро Иванов;

„В една професия, в една работа, човек трябва да влага и сърце“ – Светлана Димитрова ни среща с художника-фотограф Александър Иванов;

Избрахме за вас: „Великолепната петорка“ на саксофонистите на Биг бенда на БНР в концерта “Mr. Sax” – интервю на Албена Безовска с диригента Антони Дончев.

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Вести „България днес” – По-важните новини от България Акцент на деня: Глад за кадри в разузнаването на България – според доклада за дейността на..

публикувано на 25.04.17 в 13:06

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Акцент на деня: МВФ повиши очакванията си за българската икономика; - По съседски – по-важните новини от Балканите;..

публикувано на 24.04.17 в 11:30

Програмата

Програмата на Радио България води Силвия Николова. Ето и акцентите: Златното момиче Силвия Тасева развива своя школа по гимнастика в Ню Йорк Избрахме за вас: Рок китаристът Ники Томов с нов албум Коментарите си за програмата на..

публикувано на 23.04.17 в 08:00