Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите:

Вести „България днес“;

10-то юбилейно издание на инициативата Европейски ден за здравословно хранене и  готвене заедно с деца – Благородна Георгиева разговаря с шеф-готвач Жоро Иванов;

„В една професия, в една работа, човек трябва да влага и сърце“ – Светлана Димитрова ни среща с художника-фотограф Александър Иванов;

Избрахме за вас: „Великолепната петорка“ на саксофонистите на Биг бенда на БНР в концерта “Mr. Sax” – интервю на Албена Безовска с диригента Антони Дончев.

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Акцент на деня: София очаква нормализиране на ситуацията в Македония, дава рамо за влизане в ЕС – коментар на Стоимен Павлов; -..

публикувано на 22.05.17 в 13:10

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Днес православната ни църква отбелязва празника на св. св. Константин и Елена Детската Академия за познание „Родна стряха” в..

публикувано на 21.05.17 в 08:00

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Кабинетът „Борисов 3” започва работа при 32% доверие, според „Галъп интернешънъл” Църквата „Свети Никола“ в с. Марица – до святото място ни отвежда Светлана..

публикувано на 20.05.17 в 08:00