Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите:

Вести „България днес“;

10-то юбилейно издание на инициативата Европейски ден за здравословно хранене и  готвене заедно с деца – Благородна Георгиева разговаря с шеф-готвач Жоро Иванов;

„В една професия, в една работа, човек трябва да влага и сърце“ – Светлана Димитрова ни среща с художника-фотограф Александър Иванов;

Избрахме за вас: „Великолепната петорка“ на саксофонистите на Биг бенда на БНР в концерта “Mr. Sax” – интервю на Албена Безовска с диригента Антони Дончев.

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите: Акцент на деня: Тема от печата – Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Румен Радев. Музеят на образованието в Габрово с..

публикувано на 31.05.17 в 14:00

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Тема от печата - Вести „България днес” - Най-добрите съвременни български книги тръгват на национално турне с инициативата на..

публикувано на 30.05.17 в 12:19

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Акцент на деня: Срещата на върха на НАТО взе споделяни от България решения – коментар на Стоимен Павлов По съседски : По-важните новини от Балканите..

публикувано на 29.05.17 в 14:29