Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите:

Вести „България днес“;

10-то юбилейно издание на инициативата Европейски ден за здравословно хранене и  готвене заедно с деца – Благородна Георгиева разговаря с шеф-готвач Жоро Иванов;

„В една професия, в една работа, човек трябва да влага и сърце“ – Светлана Димитрова ни среща с художника-фотограф Александър Иванов;

Избрахме за вас: „Великолепната петорка“ на саксофонистите на Биг бенда на БНР в концерта “Mr. Sax” – интервю на Албена Безовска с диригента Антони Дончев.

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България води Божидар Янев. Ето и темите днес: „Търново RUN s“ бяга за здраве – Ще ви срещнем със създателя на инициативата. Той е убеден, че чрез активното движение на тялото и приемането на правилна природна..

публикувано на 26.02.17 в 08:00

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Акцент на деня: Мъгла в началото на предизборната кампания в България – коментар на Стоимен Павлов На какво ниво е FinTech сектора..

публикувано на 25.02.17 в 08:00

Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите: Вести „България днес“ Акцент на деня: ЕК публикува доклад за икономическото и социалното състояние на страните-членки ПО СЪСЕДСКИ..

публикувано на 24.02.17 в 11:40