Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите:

Вести „България днес”

София бе домакин на Международна туристическа борса „Ваканция/Спа експо“

Христо Боев – майсторът на превода

Избрахме за вас: Бистрички, Вълчев и Недев в галерия „Стубел”

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите: Акцент на деня: Ревизия на кабинета “Борисов 2“ обостри предизборната обстановка в България ПО СЪСЕДСКИ – вести от Балканите Многоликите превъплъщения на златото   –..

публикувано на 20.02.17 в 11:37

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите: Да си спомним за Апостола – 144 години от гибелта на Васил Левски; Български претендент за европейско дърво на годината; Избрахме за вас: Песни за гората и дърветата...

публикувано на 19.02.17 в 08:05

Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите: Националната жилищна стратегия в България Амбициозни българи се връщат от чужбина с мисия за промяна в образованието Избрахме за вас: Кавалджията..

публикувано на 18.02.17 в 08:00