Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите:

Вести „България днес”

София бе домакин на Международна туристическа борса „Ваканция/Спа експо“

Христо Боев – майсторът на превода

Избрахме за вас: Бистрички, Вълчев и Недев в галерия „Стубел”

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Инициативата „Часът на Земята” е тази вечер от 20.30 до 21.30 часа; - Селищната могила „Юнаците” – свидетелства от хилядолетията –..

публикувано на 25.03.17 в 07:25

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите: Вести „България днес” Чуйте гласа на фонтаните на България Къде изчезнаха врабчетата? – ще разберем от репортажа на Гергана Манчева Избрахме за  вас:..

публикувано на 24.03.17 в 14:18

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Акцент в българските ежедневници днес По съседски – обзор на по-важните новини от Балканите през изминалите дни Изложба на Георги Железров „Между Алжир и..

публикувано на 23.03.17 в 12:08