Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите:

Вести „България днес”

София бе домакин на Международна туристическа борса „Ваканция/Спа експо“

Христо Боев – майсторът на превода

Избрахме за вас: Бистрички, Вълчев и Недев в галерия „Стубел”

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg.

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg


print Отпечатай
Още от рубриката

Програмата

Програмата на Радио България води Дарина Григорова. Ето и темите днес: Вести „България днес“ Най-добрите ИТ проекти за 2016 г. помагат на обществото, здравето и науката Музеят за история на София разказва „Зимна приказка“ за деца..

публикувано на 23.02.17 в 11:46

Програмата

Програмата на Радио България води Божидар Янев. Ето и темите днес: Акцент на деня: България започва работа по газовия хъб с пари от Брюксел Вести „България днес“ Инициативата "Журналисти в училище" води медиите в класните стаи..

публикувано на 22.02.17 в 12:41

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Акцент на деня: Президентът Румен Радев направи в Мюнхен важни анонси за външната политика – коментар на Стоимен Павлов Вести..

публикувано на 21.02.17 в 13:24