Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите:

Акцент на деня: Тема от печата Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Румен Радев.

Музеят на образованието в Габрово с будителска мисия сред българите у нас и в чужбина (Музеят е създаден през 1974 г. и е паметта на българското образование. Притежава над 175 000 документи, снимки и материали, свързани с просветното дело от X век до наши дни.) 

Студентите от клуб СКОРЕЦ имат екзотични и безопасни приятели – с тях ни среща Гергана Манчева.

Избрахме за вас: Meadows of the Mountains”: В търсене на перфектната атмосфера На 9, 10 и 11 юни малкото родопско село Полковник Серафимово отново ще пулсира в ритъма на ню-джаз, етно и електронна музика. Meadows of the Mountains е класиран от „Гардиън” сред „Десетте най-добри европейски фестивала, за които не сте чували”.

По решение на ръководството на БНР, от утре Програмите на Радио България спират да звучат и в интернет пространството. За нас, журналистите от Радио България, Предаванията за чужбина означаваха много повече от общоприетите представи за радиожурналистика, това беше МИСИЯ, връзката със света, с българите по света, които копнеят да чуят родната си реч, с чужденците, които искат да научат повече за историята ни, за културата ни, за традициите ни.

Благодарим ви, че бяхте с нас през всичките тези години.

Коментарите си за програмата на Радио България можете да споделите във Facebook. Писмата ви очакваме на e-mail: den@bnr.bg

Звуковият файл на програмата от деня е достъпен в течение на 1 седмица след публикуването й. Желаещите да чуят програми от деня до 3 месеца назад могат да изпращат заявките си на e-mail: digitalbroadcasting@bnr.bg




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Тема от печата - Вести „България днес” - Най-добрите съвременни български книги тръгват на национално турне с инициативата на..

публикувано на 30.05.17 в 12:19

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Акцент на деня: Срещата на върха на НАТО взе споделяни от България решения – коментар на Стоимен Павлов По съседски : По-важните новини от Балканите..

публикувано на 29.05.17 в 14:29

Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Ето и темите: Вести „България днес“; „Бивши хора“ по класификацията на ДС има и до днес; Избрахме за вас: Красотата на българката през обектива на..

публикувано на 28.05.17 в 08:00