Денят в снимки

| обновено на 11.10.17 в 14:51

Снимка

Големият наш скулптор Крум Дамянов представя в галерия „Райко Алексиев“ една удивителна, респектираща с мащабите си експозиция по повод своята 80-годишнина. Скулпторът този път показва творби от последните години с ориентацията си към цветния алуминий, чрез който пресъздава свои любими герои или нови теми. Снимки: Ани Петрова

Снимка

Десетки граждани и журналисти се събраха днес пред сградата на Министерския съвет в центъра на столицата, за да заявят категоричната си позиция, че са против налагането на цензура и натиска върху медиите от страна на политици. Повод за това станаха скандални случаи от последните дни, при които политици отправиха заплахи и ултиматуми към журналисти и медии. Организаторите от Асоциацията на европейските журналисти призоваха преди протеста да се носят столове, с които символично да се покаже, че журналистите не се страхуват от закани, че столовете на работните им места ще останат празни. Снимки: БНР и БТА

Още от рубриката

Денят в снимки

Представен бе поредният етап на изграждане на единната система за сигурност в центъра за видеонаблюдение на Столичната община. Снимка: БТА В народното читалище "Заря" в Хасково се проведе традиционната Коледна кулинарна изложба на читалищата от..

обновено на 15.12.17 в 15:01

Денят в снимки

В столичната Централна поща бе валидирано издание на тема: "100 години от полета на Ямболския цепелин (L59) - най-дългият полет без прекъсване във военната история". Блокът е с една пощенска марка с номинална стойност 0,65 лв. и се издава в тираж..

обновено на 14.12.17 в 13:09

Денят в снимки

Ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще бяга 36 часа без прекъсване на пътека. Събитието е благотворително, като целта е да бъдат събрани средства за деца, преборили онкохематологични заболявания. Стремежът на организаторите е да се осигурят пари за..

обновено на 13.12.17 в 16:00