Денят в снимки

| обновено на 11.10.17 в 14:51

Снимка

Големият наш скулптор Крум Дамянов представя в галерия „Райко Алексиев“ една удивителна, респектираща с мащабите си експозиция по повод своята 80-годишнина. Скулпторът този път показва творби от последните години с ориентацията си към цветния алуминий, чрез който пресъздава свои любими герои или нови теми. Снимки: Ани Петрова

Снимка

Десетки граждани и журналисти се събраха днес пред сградата на Министерския съвет в центъра на столицата, за да заявят категоричната си позиция, че са против налагането на цензура и натиска върху медиите от страна на политици. Повод за това станаха скандални случаи от последните дни, при които политици отправиха заплахи и ултиматуми към журналисти и медии. Организаторите от Асоциацията на европейските журналисти призоваха преди протеста да се носят столове, с които символично да се покаже, че журналистите не се страхуват от закани, че столовете на работните им места ще останат празни. Снимки: БНР и БТА

Още от рубриката

Денят в снимки

Валидирана бе пощенска марка, посветена на 140-та годишнина от създаването на Българската армия. Снимка: БТА Пред Паметника на българските революционери от Македония, Беломорието и Одринско в София бе отбелязана 115-ата годишнина от..

обновено на 20.07.18 в 15:13

Денят в снимки

Конният туризъм привлича все повече българи и чужденци в разложкото село Бачево. Туристите, отседнали в района и близките планински курортни селища Банско, Добринище, Разлог, Баня, както и много любители на ездата отблизо и далеч идват, за да..

обновено на 19.07.18 в 14:10

Денят в снимки

По проект „Воден свят” на територията на Хасковски минерални бани се провежда безплатна водна терапия за деца с увреждания и хипотерапия, под формата на езда на коне със специално обучени за целта животни и инструктори. Малчуганите са изключително..

обновено на 18.07.18 в 15:04