Денят в снимки

| обновено на 12.03.18 в 15:17

Снимка

С колекция от 78 действащи трабанта великотърновецът Ивайло Антов (крайният вдясно) е кандидат за рекордите „Гинес”. Това съобщи самият той на пресконференция в пресклуба на БТА, на която бяха обявени участниците и програмата в деветото издание на „Трабант фест – 2018”. Над сто собственици на трабанти от страната и чужбина се очакват във Велико Търново на 17 март, когато ще се състои фестивалът. Снимка: БТА

Снимка

Спусканията с лодки по водите на река Струма започнаха с първите признаци на пролетта. Снимка: БГНЕС

Снимка

След като бъде ремонтирана, джамията „Макбул Ибрахим паша” в Разград ще остане със статут на паметник на културата и няма да има никакво друго предназначение. Тя е включена в каталога на ЮНЕСКО. Изградена е през 1616 г. и е третата по големина на Балканите. Снимка: БТА

Още от рубриката

Денят в снимки

Шампиони от световни и европейски първенства, както и олимпийски медалисти участват в 56-ото издание на международния турнир по класическа и свободна борба за мъже и жени "Дан Колов – Никола Петров" в София. Снимка: БГНЕС Снощи шедьовърът..

обновено на 23.03.18 в 10:33

Денят в снимки

Проф. Георги Чапкънов-Чапа, почетен гражданин на Силистра, представи в художествената галерия на града свой проект за паметен знак на художника Бедиг Бедросян (1912 -1989). Снимки: БТА Въпреки обилния снеговалеж стотици хора се включиха в..

обновено на 22.03.18 в 15:34

Денят в снимки

В Пловдив започна традиционното пролетно изложение "Природа, лов и риболов". Тук се представят ловни и горски стопанства от страната и фирми предлагащи оборудване за лов, риболов, спорт и туризъм. Снимка: БТА Българската академия на науките..

обновено на 21.03.18 в 13:54