Денят в снимки

| обновено на 12.03.18 в 15:17

Снимка

С колекция от 78 действащи трабанта великотърновецът Ивайло Антов (крайният вдясно) е кандидат за рекордите „Гинес”. Това съобщи самият той на пресконференция в пресклуба на БТА, на която бяха обявени участниците и програмата в деветото издание на „Трабант фест – 2018”. Над сто собственици на трабанти от страната и чужбина се очакват във Велико Търново на 17 март, когато ще се състои фестивалът. Снимка: БТА

Снимка

Спусканията с лодки по водите на река Струма започнаха с първите признаци на пролетта. Снимка: БГНЕС

Снимка

След като бъде ремонтирана, джамията „Макбул Ибрахим паша” в Разград ще остане със статут на паметник на културата и няма да има никакво друго предназначение. Тя е включена в каталога на ЮНЕСКО. Изградена е през 1616 г. и е третата по големина на Балканите. Снимка: БТА

Още от рубриката

Денят в снимки

„Коледен ботанически базар“, посветен на опазване то на българската гора, отвори врати днес в Университетската ботанически градина при СУ "Св. Климент Охридски". Целта на събитието е да се запознае обществеността с проблемите,..

обновено на 14.12.18 в 15:36

Денят в снимки

В спектакъла на Нешка Робева „Има такова шоу”, който се проведе снощи при голям успех в зала 1 на НДК, взеха участие над 300 български танцьори и спортисти, сред които и ансамбълът на България по художествена гимнастика. Представлението..

обновено на 13.12.18 в 15:21

Денят в снимки

Първите електробуси в София бяха пуснати по линиите на градския транспорт днес. Превозните средства, които отговарят на екологичен стандарт Евро 6, бяха представени на паркинга на зала Арена Армеец. Снимка: БТА В Етнографския музей..

обновено на 12.12.18 в 15:45