Денят в снимки

| обновено на 17.05.18 в 14:20

Снимка

Музиканти от съставите на БНР излязоха на протест пред НДК, където се провежда срещата на върха ЕС – Западни Балкани. Протестът е във връзка с исканията им за повишаване на заплатите. Снимка: БТА

Снимка

Единадесетото издание на Панаира на занаятите започна в Пловдив. Тук се представят 75 майстори, които показват над 20 различни занаята. Снимки: БТА

Снимка

След неформалната вечеря снощи в „София Тех Парк” с домакин Бойко Борисов лидерите от ЕС използваха специалната маса от реборд, върху която вечеряха, за да напишат своите послания преди Срещата на върха ЕС – Западни Балкани на 17 май.
Снимки: eu2018bg.bg

Още от рубриката

Денят в снимки

На пристанище Русе пристигна нов кораб за маркиране на корабоплавателния път по река Дунав. Плавателният съд предстои да бъде вписан в регистъра на корабите под името „Осъм“. Снимка: БТА На пресконференция на археолога проф. Николай..

обновено на 17.08.18 в 15:39

Денят в снимки

Поради продължаващите горещини на три места в София – пред Националния дворец на културата, на площада при храма „Св.Неделя” и на Орлов мост при езерото „Ариана” доброволци раздават минерална вода на гражданите. Снимка: БГНЕС..

обновено на 16.08.18 в 15:09

Денят в снимки

С минута мълчание и вой на сирени за 14-а поредна година пред Паметника на загиналите медицински чинове пред ВМА бе отбелязан Денят на спасението – ден, в който свеждаме глави за почит пред подвига на над 130-те лекари и медицински сестри,..

обновено на 15.08.18 в 16:04