Денят в снимки

| обновено на 17.05.18 в 14:20

Снимка

Музиканти от съставите на БНР излязоха на протест пред НДК, където се провежда срещата на върха ЕС – Западни Балкани. Протестът е във връзка с исканията им за повишаване на заплатите. Снимка: БТА

Снимка

Единадесетото издание на Панаира на занаятите започна в Пловдив. Тук се представят 75 майстори, които показват над 20 различни занаята. Снимки: БТА

Снимка

След неформалната вечеря снощи в „София Тех Парк” с домакин Бойко Борисов лидерите от ЕС използваха специалната маса от реборд, върху която вечеряха, за да напишат своите послания преди Срещата на върха ЕС – Западни Балкани на 17 май.
Снимки: eu2018bg.bg

Още от рубриката

Денят в снимки

Уникален предмет – керамична глава на Богинята майка, е открит във видинското село Майор Узуново при археологически проучвания на ранно неолитно селище, ръководени от Георги Ганецовски. Фрагменти от керамични лабрети, керамични дискове,..

обновено на 19.10.18 в 15:54

Денят в снимки

Зрелищно изпълнение на Ансамбъла на Националното училище за танцово изкуство откри седмия годишен форум на Стратегията на ЕС за Дунавския регион, провеждащ се в НДК. Снимка: БТА Денят на военния парашутист бе отбелязан..

обновено на 18.10.18 в 16:02

Денят в снимки

Агенция „Митници“ и Агенцията за борба с наркотиците в САЩ DEA за поредна година организираха на Летище София инициативата Red Ribbon, насочена срещу употребата и трафика на наркотични вещества. В рамките на събитието, на..

обновено на 17.10.18 в 14:45