Денят в снимки

| обновено на 17.05.18 в 14:20

Снимка

Музиканти от съставите на БНР излязоха на протест пред НДК, където се провежда срещата на върха ЕС – Западни Балкани. Протестът е във връзка с исканията им за повишаване на заплатите. Снимка: БТА

Снимка

Единадесетото издание на Панаира на занаятите започна в Пловдив. Тук се представят 75 майстори, които показват над 20 различни занаята. Снимки: БТА

Снимка

След неформалната вечеря снощи в „София Тех Парк” с домакин Бойко Борисов лидерите от ЕС използваха специалната маса от реборд, върху която вечеряха, за да напишат своите послания преди Срещата на върха ЕС – Западни Балкани на 17 май.
Снимки: eu2018bg.bg

Още от рубриката

Денят в снимки

За трета поредна година къдроглавите пеликани, които гнездят върху дървена платформа в блатото Песчина в природен парк „Персина”, очакват своите малки. Към момента гнездящите двойки пеликани са общо девет. Тази колония на къдроглави пеликани е..

обновено на 25.05.18 в 15:50

Денят в снимки

На фермерския пазар в София бяха представени продукти, произведени в зоните от екологичната мрежа „Натура 2000”. Снимки: БГНЕС Риболовци опитват късмета си с навлизането на пасажи от пролетен сафрид в акваторията на..

обновено на 23.05.18 в 15:05

Денят в снимки

Четири малки отглеждат известните в интернет бели щъркели Снежи и Ростислав в село Ярлово. На официалния канал на Българско дружество за защита на птиците може да се проследи как щъркелчетата растат в гнездото и какви грижи полагат за тях..

обновено на 22.05.18 в 16:25