Нешка Робева ще помага на спорта с грандиозно шоу

Снимка: dnevnik.bg

Грандиозно представление с над 300 изпълнители ще разтърси зала 1 на НДК преди Коледа. Легендарната Нешка Робева подготвя спектакъл “Има такова шоу”, който на 12 декември от 20:00 часа ще зарадва почитателите на красотата с изключителен емоционален заряд и невиждани мащаби. Представлението е благотворително, като събраните средства ще бъдат предоставени в помощ на подготовката на гимнастички и други спортисти от клуб “Левски”. Най-известните танцьори и спортисти пристигат от цялата страна, за да станат част от магията на един коледен сън, който сънува едно 6-годишно момиченце. Амбицията на Робева е да направи национално турне с “Има такова шоу”. Не може спортистите да стоят с протегнати ръце и да казват, че в залите им текат покривите или нямат средства за подготовка. Те могат сами да изкарват пари, обяви Робева.

Още от рубриката

Петър Стойчев – победителят от ледените води на Антарктида

Победителят в първия по рода си плувен маратон на Антарктида, българинът Петър Стойчев, разказа подробно за тайната на успеха в плуването сред парчета лед и при температури под минус 1 градус. Стойчев призна, че най-голямата трудност за него е била..

публикувано на 08.12.18 в 08:30

Иван Янев: Стремим се да привличаме децата с нарушено зрение към спорта

И хората със зрителни увреждания спортуват с удоволствие, стига да имат условия за това. 2018 година ще остане в историята на българския спорт с факта, че страната ни за първи път стана домакин не само на Световно първенство по шахмат за незрящи и слабо..

публикувано на 22.11.18 в 13:36

Олимпиецът Иван Манев за хармонията с природата

Иван Манев е от онова поколение български спортисти, които през 1980 г. в Москва регистрираха най-доброто представяне на България на Олимпийски игри. На четворка кану каяк-1000 метра става носител на бронзов медал. Така страната ни се нарежда на..

публикувано на 08.11.18 в 10:59