Нешка Робева ще помага на спорта с грандиозно шоу

Снимка: dnevnik.bg

Грандиозно представление с над 300 изпълнители ще разтърси зала 1 на НДК преди Коледа. Легендарната Нешка Робева подготвя спектакъл “Има такова шоу”, който на 12 декември от 20:00 часа ще зарадва почитателите на красотата с изключителен емоционален заряд и невиждани мащаби. Представлението е благотворително, като събраните средства ще бъдат предоставени в помощ на подготовката на гимнастички и други спортисти от клуб “Левски”. Най-известните танцьори и спортисти пристигат от цялата страна, за да станат част от магията на един коледен сън, който сънува едно 6-годишно момиченце. Амбицията на Робева е да направи национално турне с “Има такова шоу”. Не може спортистите да стоят с протегнати ръце и да казват, че в залите им текат покривите или нямат средства за подготовка. Те могат сами да изкарват пари, обяви Робева.

Още от рубриката

Даниил Медведев

Изненада ли са изненадите в тениса – Sofia Open 2019

Силата и атрактивността на един турнир по тенис не се измерва с ранкинга или мястото в световната ранглиста на участниците в него. Това не е постулат, а извод, който може да се направи след края на четвъртото издание на София оупън – турнир от..

публикувано на 11.02.19 в 11:05

Александра Начева – златната надежда на българския троен скок

Преди три години Стойко Цонов забелязва на атлетическата писта момиче, което го впечатлява със заложбите си. И един ден настоява тя да опита троен скок. Треньорът обяснява техниката – засилване, оттласкване и... резултатът е полет, съвсем близо до..

публикувано на 02.02.19 в 08:00

Гимнастичките от ансамбъла сътвориха уникално съчетание с тенис топки и ракети в подкрепа на турнира "София Оупън"

Момичета от ансамбъла на България по художествена гимнастика сътвориха уникално съчетание с тенис топки и ракети, посветено на големия турнир от сериите АТР 250 – "София Оупън", който ще се проведе от 3 до 10 февруари в "Арена Армеец". Любимките на..

публикувано на 27.01.19 в 08:00