Българите са похарчили средно по 400 лв. по време на Черния петък

Снимка: БГНЕС

Около 400 лева е средната сума, която са похарчили пазаруващите на Черния петък, според Комисията за защита на потребителите. По данни на един от най-големите сайтове за онлайн пазаруване у нас, само през първата половина на Черния петък българите са похарчили около 25 милиона лева. Най-търсените стоки са били домашни електроуреди, детските играчки и козметичните продукти.

Още от рубриката

Конкурентните предимства на България на Балканите

На фона на останалите балкански съседи България е едно добро място за инвестиции, смята старши икономист ът в Института за пазарна икономика Калоян Стайков. А когато правят комплексната оценка за страната , инвеститорите са много..

публикувано на 09.05.19 в 12:35

Проф. Емилия Ченгелова: Всеки четвърти българин се труди в сивата икономика

Между 25 и 30 на сто от всички българи участват в сивата икономика, показва изследване на БАН. Според учените колкото по-слабо развита е дадена икономика, толкова повече предпоставки има за прилагането на сиви практики. Както е известно, България..

публикувано на 23.04.19 в 11:10

Политизирането на енергийните проекти поражда проблеми в сектора

Политизирането на проектите в областта на енергетиката е крайно време да се намали – около това мнение се обединиха енергийни експерти от България, Турция, Сърбия и Русия на дискусия в София за развитието на газовите проекти на Балканите...

публикувано на 22.04.19 в 11:37