Българите са похарчили средно по 400 лв. по време на Черния петък

Снимка: БГНЕС

Около 400 лева е средната сума, която са похарчили пазаруващите на Черния петък, според Комисията за защита на потребителите. По данни на един от най-големите сайтове за онлайн пазаруване у нас, само през първата половина на Черния петък българите са похарчили около 25 милиона лева. Най-търсените стоки са били домашни електроуреди, детските играчки и козметичните продукти.

Още от рубриката

Чакат ни нов регламент за бизнеса с автомобили и внос на почти неизползвани дизелови коли

Темата за сивата икономика, неформалната заетост и недекларирания труд отдавна занимава синдикатите в България. Само преди ден единият от големите синдикати – КНСБ, представи свой едногодишен проект за противодействие на сивата икономика, основно..

публикувано на 15.02.19 в 11:40

Българската икономика през 2019 г. – умерен, но стабилен ръст

Сега е времето на зимните годишни икономически прогнози на различни международни изследователски центрове и световни институции. Наскоро станаха известни прогнозите на Световната банка, на Международния валутен фонд, на Европейската комисия. Не..

публикувано на 12.02.19 в 12:24

Българска фирма обяви, че е създала най-малкия касов апарат в света

Устройството вече е истински хит сред бизнесмени, производители, дистрибутори и търговциу нас. Уникалният касов апарат, който се побира в джоба, е дело на инженерен екип на лидера на пазара за касови апарати в България. Размерите на устройството са..

публикувано на 10.02.19 в 10:00