Българска фирма обяви, че е създала най-малкия касов апарат в света

Снимка: daisy.bg

Устройството вече е истински хит сред бизнесмени, производители, дистрибутори и търговциу нас. Уникалният касов апарат, който се побира в джоба, е дело на инженерен екип на лидера на пазара за касови апарати в България. Размерите на устройството са едва 84x167x60 мм, а теглото – само 300 грама! Но, както коментират доволни потребители, „Малък апарат – голяма работа!”. Той е съобразен с всички изисквания на Министерството на финансите и данъчните власти. Най-малкият касов апарат предизвиква интерес заради множеството си предимства, например вградена батерия, възможност за връзка чрез Bluetooth и WiFi. На него могат да се зареждат данни за артикули и клиенти, което го прави истински „джобен офис”, твърдят потребители.

Още от рубриката

90% от плодовете и зеленчуците на пазара в България са вносни, а земеделието се свива

Близо 90% от зеленчуците и плодовете, които ядат българите, са вносни, а родното производство е напълно смачкано, съобщи Чавдар Маринов, изпълнителен директор на Българската асоциация на организациите на производители на плодове и зеленчуци. Според..

публикувано на 20.02.19 в 12:05

Търговските улици в София и по света поддържат висок стандарт за взискателни клиенти

Столичният бул. "Витоша" продължава да се изкачва в класацията на най-скъпите търговски улици в света и вече е на 47-о място сред общо 65 от целия свят. Това e най-високата позиция на софийска улица за последните пет години в традиционното..

публикувано на 17.02.19 в 08:00

Чакат ни нов регламент за бизнеса с автомобили и внос на почти неизползвани дизелови коли

Темата за сивата икономика, неформалната заетост и недекларирания труд отдавна занимава синдикатите в България. Само преди ден единият от големите синдикати – КНСБ, представи свой едногодишен проект за противодействие на сивата икономика, основно..

публикувано на 15.02.19 в 11:40