Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българска фирма обяви, че е създала най-малкия касов апарат в света

Снимка: daisy.bg

Устройството вече е истински хит сред бизнесмени, производители, дистрибутори и търговциу нас. Уникалният касов апарат, който се побира в джоба, е дело на инженерен екип на лидера на пазара за касови апарати в България. Размерите на устройството са едва 84x167x60 мм, а теглото – само 300 грама! Но, както коментират доволни потребители, „Малък апарат – голяма работа!”. Той е съобразен с всички изисквания на Министерството на финансите и данъчните власти. Най-малкият касов апарат предизвиква интерес заради множеството си предимства, например вградена батерия, възможност за връзка чрез Bluetooth и WiFi. На него могат да се зареждат данни за артикули и клиенти, което го прави истински „джобен офис”, твърдят потребители.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пазарът на труда в България: едните не предлагат, другите не търсят

Състоянието на българския трудов пазар към края на 2023 г. сочи тенденция към стагнация. Такъв е изводът от анализа на Института за пазарна икономика. От средата на 2021 г. коефициентът на безработица се задържа в диапазона 4-5,5%, който е по-нисък дори в..

публикувано на 02.03.24 в 10:36

Германска компания за автомобилни части инвестира в плевенско предприятие

Германската компания "Кайзер Аутомотив" ще инвестира в предприятие за производство на автомобилни части в Плевен, информира сайтът Инвестор. Размерът на вложението не се съобщава, но се очаква предприятието да заработи още тази година на площ над 5200..

публикувано на 02.03.24 в 10:10
Николай Денков и Кирил Вътев
(Снимки: БГНЕС, МЗХ)

Държавна лаборатория за изследване на пестициди се открива на границата с Турция

Премиерът Николай Денков и министърът на земеделието и храните Кирил Вътев на 29 февруари ще открият Държавна лаборатория за изследване на пестициди на ГКПП "Капитан Андреево", на границата с Турция. Капацитетът на лабораторията ще осигурява официален..

публикувано на 29.02.24 в 06:10