Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българският форум на бизнес лидерите връчи Годишните награди за отговорен бизнес

Снимка: bblf.bg

Българският форум на бизнес лидерите връчи за 16-и път отличията за отговорен бизнес. Претенденти за тях бяха 73 компании с 111 корпоративни проекта. Броят на компаниите тази година бе рекорден за състезанието. Най-много бяха кандидатурите в категориите „Инвеститор в обществото“ и „Инвеститор в знанието“, като в последната се наблюдава ръст на номинациите с 40% в сравнение с предишната година. Награда за най-добър инвеститор в знанието получи фирма „Технологика“. Проектите, посветени на инвестиции в околната среда също бележат ръст с 30%. Тази година бе връчена и специална награда за ангажираност на служителите в полза на обществото. Призът отиде във фирма „БГ Асист“.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Политическата нестабилност отблъсква чуждите инвеститори

Икономиката на страната е на 64% от средноевропейското ниво. Все още не е премината границата от 70%, която Румъния достигна. Това, което отличава България от останалите държави в региона е, че при тях има по-високи нива на инвестиции, по-добро..

публикувано на 08.04.24 в 17:15

Родна компания е сред водещите в производството на лавандулово масло у нас

България е сред най-големите производители на лавандулово масло в света. Близо 100% от него е експортно ориентирано. Най-търсено е то в САЩ, Гepмaния, Фpaнция, Aвcтpия, Hидepлaндия, Индия, Beлиĸoбpитaния, Иcпaния, Kaнaдa, Mapoĸo, Йopдaния и Kитaй...

публикувано на 07.04.24 в 09:25

Съгласувани са проектите за трансгранично сътрудничество по програмата Interreg

Бордът на Стратегическия съвет за трансгранично сътрудничество по програма Interreg България – Сърбия 2021-2027 одобри списък с 9 проекта и 3 резервни проектни идеи за изпълнение. Четвъртото заседание на съвета се проведе в Монтана. Съпредседатели бяха..

публикувано на 04.04.24 в 09:26