Ноемврийско туристическо изложение се подготвя вече в София

Снимка: архив

Туристическото изложение Travel Expo ще се проведе в през ноември в Националния дворец на културата в София и ще бъде насочено само към крайните потребители на туристическите услуги. За да участват в изложението, туроператорите, агенциите и хотелите трябва да гарантират, че ще предложат поне една ексклузивна оферта, от която клиентите да могат да се възползват само в дните на форума. Освен намаления от цената, предложенията могат да включват допълнителни услуги или екстри към туристическия пакет. Целта е да има полза както за бизнеса, така и за потребителя, казват организаторите. Тази година ще бъде организирана и първата нощ на хотелите в София. Тогава гостите на града ще могат да ползват една нощувка с 60-70 на сто намаление, което означава, че за тризвезден хотел ще заплатят около 40 лв.


Още от категорията

Нов веломаршрут ни среща с красотите на Трънския край

„ВелоЕрул“ – така се нарича първият планински веломаршрут в община Трън, Западна България, който дава възможност да се докоснем до магията на едно от най-прелестните кътчета на България. Официалното откриване на трасето с обща дължина около 56 км е..

публикувано на 18.10.19 в 12:00

Заповядайте на едно пътуване по „Улица на времето“

Центърът на българската столица крие множество сгради и улички, за чиято история си заслужава да разкажем. Една от интересните истории е тази за най-късата улица в София – „Малко Търново“. Макар да е с едва 60 метра дължина, улицата, свързваща две..

публикувано на 17.10.19 в 11:56

България – спирка за млади пътешественици по проекта Road Trip

Една от най-видимите ползи от членството на една държава в Европейския съюз, безспорно е възможността гражданите ѝ да пътуват свободно в рамките на общността. Все по-често срещани са както индивидуалните, така и организираните пътувания на млади..

публикувано на 02.10.19 в 13:30