Ноемврийско туристическо изложение се подготвя вече в София

Снимка: архив

Туристическото изложение Travel Expo ще се проведе в през ноември в Националния дворец на културата в София и ще бъде насочено само към крайните потребители на туристическите услуги. За да участват в изложението, туроператорите, агенциите и хотелите трябва да гарантират, че ще предложат поне една ексклузивна оферта, от която клиентите да могат да се възползват само в дните на форума. Освен намаления от цената, предложенията могат да включват допълнителни услуги или екстри към туристическия пакет. Целта е да има полза както за бизнеса, така и за потребителя, казват организаторите. Тази година ще бъде организирана и първата нощ на хотелите в София. Тогава гостите на града ще могат да ползват една нощувка с 60-70 на сто намаление, което означава, че за тризвезден хотел ще заплатят около 40 лв.


Още от рубриката

Силистренската гробница вече е достъпна за туристи след предварително записване в регионалния исторически музей

Силистренската гробница е почти непозната в България, макар да е първият регистриран национален паметник на културата у нас през 1948 г. Слабата си разпознаваемост гробницата дължи на факта, че доскоро в нея не са допускани туристи, поради голямото..

публикувано на 26.05.19 в 09:30

Палеопарк във Вършец ще ни пренася във времето преди последната ледникова епоха

Как са изглеждали днешните български земи преди 2 500 000 години, тогава, когато в Източна Африка тепърва са се зараждали първите хоминиди, довели до появата на човека? Възможност да се потопим в онези обвити в мистерия далечни времена ще ни даде..

публикувано на 21.05.19 в 13:24

Село Баня – история и СПА в подножието на три планини

СПА бизнесът в туризма отбелязва впечатляващ възход и добива огромна популярност сред туристите в десетки страни. България се оказва доста надарена от природата в това отношение, тъй като е в челната европейска тройка по брой на изворите и..

публикувано на 18.05.19 в 08:25