Денят в снимки

| обновено на 13.06.19 в 15:33

Българинът Ясен Тодоров за втори път е в челните места на фотографски конкурс на „Нешънъл джиографик“. През 2018 той стана носител на голямата награда за снимка на годината. Този път е подгласник на победителя в съревнованието за най-добра снимка от пътешествие в категорията „Градове“. „В ерата на авиацията“ е поглед отгоре към самолет в момент на приземяване на летище в Сан Франциско. Снимка: National Geographic

Хиляди варненци и гости на града потърсиха прохлада по бреговете на морския град. Синоптиците обещават още горещи дни, които със сигурност ще напълнят до край плажовете. Снимка: БТА


Още от рубриката

Денят в снимки

„Етнографски музей на открито“ отвори врати това лято в центъра на Старинен Пловдив. Музейната сбирка е организирана от комитет „Родолюбие“ и ще работи до края на месец септември. Снимка: БТА Днес в 19 часа на площад „Княз..

обновено на 26.07.19 в 15:47

Денят в снимки

Археологическият сезон на крепостта Русокастро край Бургас започна с рядка находка – майсторски изработена лята статуетка на кон с размери 5 см дължина и 4.8 см височина. Според археолозите от Регионалния исторически музей - Бургас..

обновено на 25.07.19 в 15:55

Денят в снимки

Пъпеш с тегло 8 килограма и 245 грама е тазгодишният рекордьор на Каварненския регион, неслучайно считан за „пъпешовата градина на България“. Снимка: БТА Екип на международната организация „Доброволци за европейско културно..

обновено на 24.07.19 в 15:48