Денят в снимки

| обновено на 05.07.19 в 15:38

Центърът за защита на природата и животните в Добрич вече има нов обитател. Той се нарича Ману и е конче от защитения вид „Пржевалски“ – един от 65-те животински вида, който съжителстват в най-модерния зоопарк в България. Снимка: dobrich.bg

С тържествена церемония и водосвет на знамената пред Паметника на Незнайния воин в София днес МВР отбеляза професионалния празник на своите служители, както и 140 години от създаването на ведомството. Снимка: БГНЕС

Още от рубриката

Денят в снимки

Тази вечер великите „Металика“ ще свирят пред повече от 70 000 души във Варшава и за мен е чест, че бях поканен да нарисувам официалния плакат за концерта . Това написа днес на своята фейсбук страница българският илюстратор Дидо..

обновено на 21.08.19 в 15:42

Денят в снимки

До 23 август в Учебния център по изкуствата на комплекс „Двореца“ в Балчик може да се види изложбата „Картини върху вода“ на дизайнерката Антоанета Бебенова. Техниката се нарича ебру, а прехвърлянето на изображението става върху хартия,..

обновено на 20.08.19 в 15:53

Денят в снимки

Стотици последователи на учението на Петър Дънов от страната и чужбина и тази година се събраха край езерото Бъбрека в Рила, за да посрещнат своята духовна Нова година. 19 август е най-важният ден в календара на дъновистите, които днес..

обновено на 19.08.19 в 15:21