Нов рок фестивал привлича меломаните в общинския парк в Челопеч

Снимка: wolftrailrock.com

Режисьорът и евродепутат Андрей Слабаков и бившият кмет на морския град Каварна, Цонко Цонев, са в основата на нов рок фестивал. Той ще се състои на 9 и 10 август в парк „Корминеш“, със съдействието на община Челопеч. В района се намира красивата местност „Вълчата пътека“, чието име носи и фестивала. Групите потвърдили своето участие в първия ден са Cradle of Filth, Scarlet Aura, Silked & Stained. От българска страна, участие ще вземат музикантите от „Krossfire“ и „Sakar“. На 10 август публиката може да чуе още три групи – Pretty Maids, AXXIS и Wild Souls. Организаторите очакват многобройна публика и в двата фестивални дни, тъй като събитието е на по-малко от час път с кола от София, а времето обещава да бъде слънчево и горещо.

Още от категорията

Funkallero издадоха нов албум Sci-Funk

Преди четири години пианистът Васил Спасов създава своята фънк-фюжън формация с името Funkallero. В нея той кани свои приятели, утвърдени джазмени от родната ни сцена − Димитър Льолев (саксофон), Мирослав Иванов (китара), Радослав Славчев –..

публикувано на 22.10.19 в 11:32

Две значими годишнини в един мащабен концертен проект

Тази вечер в зала „България“ предстои концерт с интересна програма, представена от няколко формации − Плевенската филхармония, Националния филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ и Перкусионен ансамбъл „Акцент“ от Плевен. Солисти са Мария..

публикувано на 21.10.19 в 12:45

Прощаваме се с Милчо Левиев – обаятелен музикант с неоценимо музикално наследство

Големият джаз музикант си отиде на 12 октомври в Солун, където през последните години живееше със съпругата си − певицата Вики Алмазиду. Поклонението е утре (18.10) в столичната зала „България“. Милчо Левиев е първият български джаз музикант,..

публикувано на 17.10.19 в 15:05