Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов рок фестивал привлича меломаните в общинския парк в Челопеч

Снимка: wolftrailrock.com

Режисьорът и евродепутат Андрей Слабаков и бившият кмет на морския град Каварна, Цонко Цонев, са в основата на нов рок фестивал. Той ще се състои на 9 и 10 август в парк „Корминеш“, със съдействието на община Челопеч. В района се намира красивата местност „Вълчата пътека“, чието име носи и фестивала. Групите потвърдили своето участие в първия ден са Cradle of Filth, Scarlet Aura, Silked & Stained. От българска страна, участие ще вземат музикантите от „Krossfire“ и „Sakar“. На 10 август публиката може да чуе още три групи – Pretty Maids, AXXIS и Wild Souls. Организаторите очакват многобройна публика и в двата фестивални дни, тъй като събитието е на по-малко от час път с кола от София, а времето обещава да бъде слънчево и горещо.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Вокална студия "Дъга" празнува 30 години с концерт

Вокална студия "Дъга" ще изнесе празничен концерт на 30 март  (в Joy Station, Студентски град), посветен на три кръгли годишнини – 30 години от създаването на формацията, 40 години творческа дейност на Снежана Полихронова – Кърнолски и 50 години Дом..

публикувано на 29.03.24 в 10:15

"Лъжи и истини"… Сленг представя ново видео

SLNG (Сленг) е една от групите, дали облик на съвременната българска музика в началото на новото хилядолетие. След загубата на фронтмена Дими Екимов, Сленг се завърнаха в обновен състав – вече над десет години певец в групата е Владимир Михайлов,..

публикувано на 28.03.24 в 09:45

Споделена обич и нова песен в среща на дует ШИК със софийската публика

Дует ШИК има запазено място в сърцата на почитателите на красивата музика със своите мелодични песни, много от тях превърнали се в хитове. Техен автор е Красимир Гюлмезов – утвърден композитор, аранжор, инструменталист и певец. В дует ШИК гласът му се..

публикувано на 26.03.24 в 07:15