Eмисия новини
от 07.00 часа
Sotir Cacarov (majtas) në Komisionin e përkohshëm për kazusin e BNR-së

Dëgjimi i Kryeprokurorit në Kuvend për kazusin e BNR-së

Komisioni i përkohshëm parlamentar, i cili sqaron rrethanat dhe faktet e lidhura me ndërprerjen e transmetimit të programit qendror të Radios Kombëtare Bullgare “Horizont” më 13 shtator për 5 orë, dëgjoi prokurorin e përgjithshëm Sotir Cacarov...

10.10.19 18:21 |
Godina e Radios Kombëtare Bullgare

Ishte hapur procedura për lirimin e drejtorit të përgjithshëm të BNR-së

Me 3 vota “pro” dhe 2 “abstenim” Këshilli për Mediat Elektronike hapi procedurën për lirim nga detyra të drejtorit të përgjithshëm të Radios Kombëtare Bullgare Svetosllav Kostov për shkak të transmetimit të ndërprerë për pesë orë më 13 shtator të..

09.10.19 13:42 |
Kuvendi i Republikës së Bullgarisë

Kryeprokurori do të prezantojë në Kuvend të dhënat mbi kazusin me BNR-në

Prokurori i Përgjithshëm Sotir Cacarov është ftuar për dëgjim më 10 tetor në mbledhjen tjetër të Komisionit të përkohshëm parlamentar për sqarimin e rrethanave dhe fakteve të lidhura me ndërprerjen e transmetimit të programit qendror të Radios..

03.10.19 17:36 |

Përkrahësit e drejtorit të Radios Kombëtare Bullgare u takuan me Këshillin për Mediat Elektronike

Punonjës në degët e ndryshme të Radios Kombëtare Bullgare zhvilluan përpara godinës së Këshillit për Mediat Elektronike një aksion në shenjë të moskënaqësisë nga vendimi i rregullatorit të mediave që të shqyrtojë gjatë javës së ardhshme projektin..

03.10.19 13:52 |

Nëpunësit e BNR-së protestuan kundër dorëheqjes së kërkuar të drejtorit të medias

Nëpunësit e Radios Kombëtare Bullgare (BNR) protestuan para ndërtesës së medias duke shprehur pakënaqësinë e tyre për shkak të vendimit të Këshillit për Mediat Elektronike për të kërkuar dorëheqjen e drejtorit Svetosllav Kostov. Protestuesit bënë..

30.09.19 11:20 |
Svetosllav Kostov

Këshilli për Mediat Elektronike kërkoi dorëheqjen e drejtorit të përgjithshëm të Radios Kombëtare Bullgare

Këshilli për Mediat Elektronike i dha afat drejtorit të përgjithshëm të Radios Kombëtare Bullgare Svetosllav Kostov për të dhënë dorëheqje. Në qoftë se kjo nuk ndodh deri më 11 tetor do të ketë mbledhje të re të Këshillit, ku do të fillojë procedurë për..

27.09.19 16:03 |
Godina e BNR-së

Komisioni Parlamentar: Kontrolli i Lartë i Shtetit duhet të bëjë auditim të menaxhimit të BNR-së

Komisioni Parlamentar për Kulturën dhe Mediat miratoi projektvendimin e parashtruar nga partia GERB për kryerjen e auditimit të Radios Kombëtare Bullgare nga ana e Kontrollit të Lartë të Shtetit. Auditimi do të jetë për periudhën nga 1 janari..

26.09.19 17:41 |

Kryeministri Bojko Borisov kërkon kontroll të tërë administrimit të Radios Kombëtare Bullgare deri tani

Partia Socialiste Bullgare (BSP) kërkoi krijimin e një komisioni në Parlament me rastin e skandalit lidhur me ndërprerjen e transmetimit të programit qendror të Radios Kombëtare Bullgare (BNR) “Horizont” më 13 shtator për 5 orë. Liderja e socialistëve..

20.09.19 16:02 |

Gazetarët nga programi “Horizont” i BNR-së kërkojnë dorëheqjen e drejtorit të radios

Në dëgjim në Këshillin për Mediat Elektronike gazetarët nga programi “Horizont” i Radios Kombëtare Bullgare kërkuan dorëheqjen e drejtorit të medias Svetosllav Kostov dhe të Këshillit të saj Drejtues. Kërkesën e tyre kolegët e argumentuan me..

19.09.19 17:06 |

Komisioni për rregullimin e komunikacioneve po bën kontroll të lidhur me transmetimin e BNR-së

Komisioni për rregullimin e komunikacioneve bëri të ditur se po zhvillon kontroll të lidhur me mungesën e sinjalit të Radios Kombëtare Bullgare të premten paradite në kuadrin e 5 orëve – nga ora 6 dri më 11 transmetuesit e programit qendror të..

13.09.19 14:11 |
Всички новини: днес | вчера