Eмисия новини
от 00.00 часа
Kuvendi i Republikës së Bullgarisë

Kryeprokurori do të prezantojë në Kuvend të dhënat mbi kazusin me BNR-në

Prokurori i Përgjithshëm Sotir Cacarov është ftuar për dëgjim më 10 tetor në mbledhjen tjetër të Komisionit të përkohshëm parlamentar për sqarimin e rrethanave dhe fakteve të lidhura me ndërprerjen e transmetimit të programit qendror të Radios..

03.10.19 17:36 |
Godina e BNR-së

Komisioni Parlamentar: Kontrolli i Lartë i Shtetit duhet të bëjë auditim të menaxhimit të BNR-së

Komisioni Parlamentar për Kulturën dhe Mediat miratoi projektvendimin e parashtruar nga partia GERB për kryerjen e auditimit të Radios Kombëtare Bullgare nga ana e Kontrollit të Lartë të Shtetit. Auditimi do të jetë për periudhën nga 1 janari..

26.09.19 17:41 |

Një radio-program i cili e bën jetën më të mirë

Besojmë se krijimi i një mjedisi të afërt me atmosferën e shtëpisë ose me këtë të klubit për fëmijë, do të ketë një ndikim shumë pozitiv mbi pacientët e vegjël të spitaleve , thonë kolegët nga programi muzikor “Kasta Diva” i Radios Kombëtare..

03.09.19 15:52 |

175 vjet gazetari bullgare

Sot me një sërë ngjarjesh solemne në vend shënojmë përvjetorin e 175 të gazetarisë bullgare dhe 125 vjetorin e lëvizjes së organizuar gazetareske te ne. Përmes qendrës së qytetit kaloi një procesion i Unionit të Gazetarëve Bullgarë deri në Universitetin..

22.05.19 11:50 |

Dekoratë presidenciale për Unionin e Gazetarëve Bullgarë

Presidenti bullgar Ruman Radev dekoroi Unionin e Gazetarëve Bullgarë me çmimin “Shenjtorët Kirill dhe Metodij”. Në ceremoninë e kremtimit të përvjetorit të 175-të të themelimit të botimit të parë periodik “Ljubosllovie” dhe të 125-të vjetorit të..

22.05.19 18:04 |
Всички новини: днес | вчера