Eмисия новини
от 18.00 часа

Orari i Hekurudhave Shtetërore të Bullgarisë tani është në dispozicion në hartat Google maps

Për një lehtësi maksimale për udhëtarët orari i Hekurudhave Shtetërore Bullgare tanimë është i dukshëm edhe në hartën Google maps, njoftoi Hekurudha Shtetërore. Gjatë kërkimit të një itinerari konkret në internet-platformën bullgare për lëvizje..

19.07.19 в 13:56 |

Një shoqëri, filial i Hekurudhave Gjermane, do të rimëkëmbë Uzinën e Riparimit të Vagonëve në Karllovo

Shoqëria “Di Bi Kargo” – një filial i Hekurudhave Gjermane “Dojçe Ban” lidhi një kontratë për blerjen e Uzinës së Riparimit të Vagonëve në qytetin bullgar Karllovo. Uzina, e cila u krijua në vitin 1964, u shpall në falimentim në vitin 2015 dhe që..

15.06.19 в 09:10 |

Qeveria po vazhdon me prioritet të investojë në infrastrukturën hekurudhore

“Qeveria po vazhdon me prioritet me programin e investimeve në infrastrukturën hekurudhore. Treni kursen energji, është një transport 100% i pastër ekologjik”, vuri në dukje kryeministri Bojko Borisov, i cili u bëri një inspektim remonteve dhe..

11.06.19 в 17:37 |
Всички новини: днес | вчера