Eмисия новини
от 08.00 часа

Një konferencë vjetore e diplomatëve bullgarë jashtë vendit

Në konferencën tradicionale vjetore të ambasadorëve në Sofje, përpara diplomatëve të Bullgarisë jashtë vendit, kryeministri Bojko Borisov deklaroi se në pjesën më të madhe puna e tyre është e suksesshme dhe ata mund të krenohen me këtë. Borisovi..

18.07.19 в 12:43 |

Iljana Jotova niset për vizitë në Mal të Zi

Zëvendëspresidentja Ilijana Jotova niset sot për një vizitë pune në Mal të Zi. Deri në ditën e premte ajo do të zhvillojë takime me presidentin Millo Xhukanoviç, me kryeministrin Dushko Markoviç, me ministrin e punëve të jashtme Sërxhan Darmanoviç,..

26.06.19 в 11:12 |

Ministrja Temenuzhka Petkova: Ndërtimi i centralit atomik “Belene” do të rritë sigurinë energjetike në rajon

Ministrja e Energjetikës Temenuzhka Petkova hapi në qytetin Varna një konferencë ndërkombëtare me temë: “Energjetika atomike bullgare – siguri kombëtare, regjionale dhe botërore”, në të cilën marrin pjesë ekspertë kryesorë në sferën e energjetikës nga..

05.06.19 в 11:40 |

Një pjesë nga projektet për modernizimin e ushtrisë mund të marrin financim nga Fondi Evropian i Mbrojtjes

Një pjesë e madhe nga evropianët mendojnë se mbrojtja e përbashkët evropiane do të jetë e dobishme për Kontinentin e Vjetër dhe do të kontribuojë për përballimin e rreziqeve dhe kërcënimeve moderne, tregojnë të dhënat  nga studimi i zhvilluar..

03.05.19 в 10:38 |
Всички новини: днес | вчера