Eмисия новини
от 16.00 часа

Çmimi mesatar për një dynym tokë bujqësore arriti 481 euro

Gjatë vitit 2018 çmimi mesatar për një dynym tokë bujqësore është 481 euro. Rritja  është me 7.9 për qind në krahasim me vitin 2017.  Te fushat rritja e çmimit është me 12.6 për qind, përderisa për sipërfaqet me bar është ulur me 16.8 për qind. Më i lartë..

12.06.19 15:23 |

Tokat e punueshme në Bulgari janë më të lirat në Evropë

Toka e punueshme në Bullgari po vazhdon të jetë më e lira dhe më e ndara në Evropë, vë në dukje Asociacioni i Pronarëve të Tokave Bujqësore. Për vitin 2018 çmimi i tokës bujqësore është rritur me 5 për qind. Toka bujqësore është më e lirë në Gabrovo dhe..

12.04.19 19:10 |
Всички новини: днес | вчера