Часът на репортера

Some Details

Как да отслабнем здравословно?

Наближа лятото и мнозина започват определен хранителен режим или диета. В търсене на бърз ефект залагат на крайни ограничения, без да се консултират със специалисти по хранене и диетика. Кои са основните грешки при спазването на диети? До..

публикувано на 21.05.19 в 08:48

Ще спрат ли междусъседските войни?

10 години след приемането на Закона за управление на етажната собственост предстои той да претърпи сериозни промени. До 15 април Министерството на регионалното развитие и благоустройството приемаше предложения. Какви точно трябва да са корекциите и..

публикувано на 22.04.19 в 15:44

Старини на село – привилегия или присъда?

Струва ли си да мислим за това отрано или не,независимо къде живеем на село или в голям град? Тези и още въпроси ще провокираме в „Часът на репортера“ този вторник. Кой трябва да се погрижи за най-трудните години на старите хора: те самите, близките им или..

публикувано на 16.04.19 в 09:37

Кризата във фокуса на "Часът на репортера"

Очаква ли се нова финансова криза и как ще се отрази тя на България? За предстояща рецесия ли става дума или за забавяне в икономическия растеж? На въпросите отговарят Десислава Николова от Института за пазарна икономика и Добрин Иванов – изпълнителен..

публикувано на 02.04.19 в 08:58

"Часът на репортера" - за качеството на млечните и месните продукти

Какво слагаме в чинията си – след въвеждането на редица забрани и затегнат контрол, вдига ли се качеството на месните и млечните продукти? Отговор на този въпрос търсим в предаването „Часът на репортера“ днес. Ще чуем Иван Грънчаров от Асоциацията на..

публикувано на 26.03.19 в 09:20
Река Камчия след вливането на река Врана в нея.

Състоянието на язовирите, речните корита, дигите и деретата - тема на предаването "Часът на репортера"

В актуалното издание на предаването "Часът на репортера" на Радио Шумен на 19.03.2019 г. от 11 до 12 часа можете да проследите: - Кои институции следят, координират и извършват работата по осигуряване на безопасността и правилното функциониране на..

публикувано на 19.03.19 в 09:05

Пари за здраве, хвърлени на вятъра

Защо хората губят вяра в наложените медицински практики и избират да се лекуват със съмнителни апарати, управлявани от неспециалисти? Все повече кабинетите предлагат квантово лечение, биорезонанс, светкавични тестове за поносимост към храни и снимки на..

публикувано на 11.03.19 в 16:48

В кварталната аптека

Нова европейска директива за верификация на лекарствата влезе в сила от 9 февруари и разбуни духовете сред фармацевтичното съсловие. Какво променя директивата и кого засяга тази промяна? Имаме ли равен достъп до фармацевтични грижи? Очаквайте..

публикувано на 05.03.19 в 09:14

Абе аз колко акции имам?

Ако си задавате този въпрос значи ние ви каним в предаването „Часът на репортера“ днес от 11,00, за да знаете как да си отговорите на въпроса. Масовата приватизация е темата на времето до 12,00, в което ще търсим отговор на въпроса: Какво се случва с акциите..

публикувано на 26.02.19 в 10:01

Дякона във виртуалния свят

Възможно ли е Васил Левски да стане герой в компютърна игра или как представяме историята ни през дигиталните технологии? На тези въпроси търсим отговор в днешното издание на „Часът на репортера“. Наши съучастници са възпитаниците на ОУ „Тургенев“ в..

публикувано на 19.02.19 в 09:21