Часът на репортера

Some Details
Творби от изложбата

На #Кой му е нужно отпадането на пълния член?

В предаването „Часът на репортера” ще направим разследване по въпроса „На кой му е нужно отпадането на пълния член” – една тема в навечерието на 24 май - автентичният български празник, който чества писмеността ни. В днешното издание ще се..

публикувано на 23.05.17 в 08:20

"Часът на репортера": На пазар за фалшиви документи или още един начин да изгорим с пари

В интернет можеш да срещнеш всичко, можеш да купиш и да продадеш всичко – включително и документи. Безброй са обявите, които предлагат издаване на шофьорски книжки и дипломи. Дали обаче се стига до крайния продукт или е още един от начините..

публикувано на 16.05.17 в 10:47

Часът на репортера с издание, посветено на подлезите в Шумен

Часът на репортера на Радио Шумен във вторник, 25.04.2017 година от 11 до 12 часа, ще има издание, посветено на подлезите в Шумен. В рамките на един час ще чуете репортерска проверка за състоянието на подлезите, анкета с минувачи по шуменските улици,..

публикувано на 24.04.17 в 16:15

Ще бъде ли ремонтирано читалището в село Пет могили след направения ремонт

Читалището в николакозлевското село Пет могили е главният ни сюжет в днешното издание на "Часът на репортера". И по – точно какви са резултатите от направения ремонт там за над 500 хил. лева. Ще чуете една история, която можете да съотнесете към много..

публикувано на 18.04.17 в 09:23

Как да възродим българските села?

Колко от вас са прекарвали детството си на село при баба и дядо? Там, където забраните свършват и започва безгрижието. Как тичахме боси по поляните, крадяхме от черешите на съседа, играехме с ластик, на дама, на стражари и апаши, и се прибирахме по..

публикувано на 13.03.17 в 13:01

Живеем ли живот втора употреба?

Дрехите, автомобилите, частите за автомобили, жилищата, книгите – голяма част от това, което купува българинът е втора употреба. Живеем ли живот втора употреба? Този въпрос ще поставим днес в „Часът на репортера”. Ще направим „шопинг разходка” в..

публикувано на 07.03.17 в 09:03

В "Часът на репортера" на 28 февруари очаквайте:

Грижата за психичното здраве- традиционно неглижирано от българите излиза на преден план през последните години. Как да овладяваме състоянията на депресия и тревожност и как се работи за превенция на самоубийствата в България? Това е темата в „Часът..

публикувано на 28.02.17 в 09:55

«Часът на репортера», 21 февурари 2017 г.

Как да се предпазим от некоректни работодатели. За това ще говорим в «Часът на репортера» на 21 февруари между 11 и 12 ч. Ще тръгнем от един конкретен пример. Адвокат по трудово право ще заостри вниманието ни към някои практики, ползвани от некоректни..

публикувано на 21.02.17 в 10:00

Часът на репортера - интересен и забавен 14 февруари

  Докато отпивате от любимото си вино днес, ние в предаването ,,Часът на репортера” на Радио Шумен ще се опитаме да намерим отговор на темата : ,,Стара слава или бъдеще за винарството в североизточния регион на България?”. Освен сериозната, ще се..

публикувано на 14.02.17 в 08:43

Часът на репортера обсъжда бюджета за култура на Община Шумен

Часът на репортера на Радио Шумен дискутира бюджета за култура, който отделя Община Шумен през 2017 г. Кои са мотивите за повишаването му, какво носи след себе си по-голямата сума, предназначена за сектора, ще има ли нови акценти в културния..

публикувано на 06.02.17 в 16:58