Оттука започва денят


Вторник сутрин в "Оттука започва денят"

Клиниката по лъчелечение към Комплексния онкологичен център в Шумен търси средства за купуване на нов линеен ускорител – още по темата ще чуете във вторник сутрин. В „Оттука започав денят“ ще търсим отговор и на въпроса провали ли се Законът за личната..

публикувано на 07.10.19 в 16:45

Оттука започва 5 октомври

Съботният ден е щедър на събори и фестивали, а ние ще ви поканим на празник на баницата в село Макариополско, на мамалигата в село Нова черна, на родова фолклорна среща в Срацимир и за финала на Панаира на царевицата в Исперих. Ще припомним готовността за..

публикувано на 04.10.19 в 16:24

Започнете работната седмица с Радио Шумен!

Защо все повече деца имат логопедични проблеми? Какво ще предложи на търговищката публика Петото издание на литературния и кинофестивал "Синелибри" ? За последно ли ще местим стрелките на часовника у нас през октомври? Това са част от темите в..

публикувано на 04.10.19 в 14:30

Неделя с Радио Шумен!

Кои са най-любопитните факти, свързани с житието на свети апостол Тома? Коя е най-новата гостуваща изложба в художествената галерия в Силистра? Как читалището в шуменското село Градище поддържа традицията в правенето на едно от най-вкусните тестени..

публикувано на 04.10.19 в 11:57

Петък с Радио Шумен!

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. В Деня на българския програмист ще говорим за развитието на IT сектора у нас. Софтуерната индустрия е сред ключовите за българската икономика и на нея се възлагат големи..

публикувано на 03.10.19 в 16:19

Приятно утро с Радио Шумен и на 3 октомври

  От 6 до 10 часа в четвъртък ви каним да посрещнете новия ден с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Ще ви подарим много музика от ефира. Актуалната информация и поканите за различни събития ще са също за вас. В студиото ще бъде..

публикувано на 02.10.19 в 11:10

Сряда сутрин в "Оттука започва денят"

Огромен брой лични документи, издадени от Полицията в Разград, изтичат през следващата година. Кога е най-добре гражданите да започнат да ги подновяват - информацията ще чуете в „Оттука започва денят“ в сряда сутрин. Тогава ще разберем и какво е..

публикувано на 01.10.19 в 16:10

Събота сутрин в "Оттука започва денят"

В събота сутрин ще предаваме стара хартия за нова книга – точно това ще се случи в Русе, подробностите – в „Оттука започва денят“. Ще ви предложим да се повеселите заедно с участниците в националната фолклорна среща „Автентичност и съвремие“, която се..

публикувано на 27.09.19 в 14:44

И през новата седмица с ,,Оттука започва денят"

Добро утро в 6 часа сутринта на 30 септември ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“! Каним да останете с него до 10 часа на вълните на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор - Данаил Денчев...

публикувано на 29.09.19 в 10:10

"Оттука започва денят" в петък сутрин

В петък сутрин ще говорим за болничните листове - кой да плаща болничните на работещите, колко дни да се плащат или изобщо да не се плащат, както многократно настояват работодателите. По темата ще чуете икономическия експерт от КТ „Подкрепа“ Ваня..

публикувано на 26.09.19 в 16:07